Dolfijn FM | Woensdag trekking voor Wereldkampioenschappen Qatar

Curaçao is groepshoofd in pot 1 en kan dan niet geloot worden tegen El Salvador, Canada, Panama, Haïti en Trinidad en Tobago.

Woensdag 19 augustus vindt de loting plaats voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar in 2022.

Het gaat om de dertig laagst geplaatste landen in de CONCACAF-regio van Noord en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Later schuiven hooggeplaatste landen als Amerika en Mexico in.

Curaçao is groepshoofd in pot 1 en kan dan niet geloot worden tegen El Salvador, Canada, Panama, Haïti en Trinidad en Tobago. De trekking is te volgen op FIFA.com

Bron: DolfijnFMOriginele artikel 

6 Reacties op “Dolfijn FM | Woensdag trekking voor Wereldkampioenschappen Qatar

 1. Tchong heeft al wat jaren verspeeld. Leeftijdsgenoten de Ligt en de Jong zijn voor miljoenen binnen gehaald bij grote clubs en Chong heeft weinig gespeeld en wordt nu uitgeleend aan een degradatiekandidaat in Duitsland.

 2. Curaçao kan Tahith chong heel goed gebruiken, hij heeft de Arjen Robbin manier van spelen. Hij wil waarschijnlijk voor oranje, daar kan ie meer verdienen en sneller ontwikkelen, hoopt hij

 3. Tevens zal Avalon Software sponsor worden. Man of the Match zal een Avalon software pakket ontvangen

 4. Het is triest om te zien hoe een land als Suriname waar voetbal sport nummer 1 is niet mee telt. Clubs als Robin Hood en Transval zijn geen schim meer van wat ze vroeger waren.

  Jammer dat al die prof voetballers van Surinaamse afkomst in Nederland zich ook niet moreel verplicht voelden om het land van hun ouders te helpen.

  Waarschijnlijk hebben ze andere dingen aan hun hoofd, als ik in de Margriet lees dat Ruud Gullit op schiphol zich achter een pilaar schuil hield om zijn blanke vrouw Estelle Cruif met haar minnaar te betrappen, heb ik zoiets is dat de man die ooit zijn gouden schoen aan Mandela heeft voorgedragen?

 5. Het WK voetbal in Quatar houden is hetzelfde als het het WK integriteit op Curacao houden.

  Hoop niettemin dat Curacao het redt, we kunnen wel iets positiefs gebruiken.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  Jongens:
  Voordat jullie door de azijnpissers hier op KKC de grond in worden geboord door mensen die het verschil tussen een voetbal en een begrafenis-urn nog niet weten:
  Succes. Doe gewoon je best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *