DolfijnFM | ‘Samen Opleiden’ ABC-eilanden van start

Studenten worden op die manier optimaal voorbereid op het beroep en op de lokale Caribische context. De universiteit van Curaçao en Aruba doen ook mee.

Het Ministerie van Onderwijs in Den Haag heeft voor dit schooljaar een subsidie van ruim 380.000 dollar beschikbaar gesteld voor de verbetering van de lerarenopleidingen op de ABC-eilanden.

Onder de noemer ‘Samen Opleiden’ vindt de opleiding grotendeels plaats op opleidingsscholen, waar studenten voor de klas staan om praktijkkennis en ervaring op te doen.

Studenten worden op die manier optimaal voorbereid op het beroep en op de lokale Caribische context. De universiteit van Curaçao en Aruba doen ook mee.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | ‘Samen Opleiden’ ABC-eilanden van start

  1. Lieve en schattige kindertjes hè! Onvoorstelbaar dat zulke onschuldige kindertjes in barre, moeilijke armoedige omstandigheden zoals de derde wereldlanden moeten leven door toedoen van hebzuchtige, kwaadaardige, gewetenloze, hebzuchtige uitbuiters, mishandelaars van mijn geliefde volk, in plaats van hen (volk) emotionele hulp aan te bieden. Een complete volk maar gebroken van hart. Een arm volk die geen vreugde meer kent in het leven. Een regering wiens hart niet eens harder en sneller zal kloppen bij het zien van de bittere tranen van het volk. Vervloekte mensen vormen deze regering. Een troosteloos en onderdrukt volk. Een volk dat onbarmhartig en onrechtvaardig en vernederd wordt behandeld. Een regering die ons geliefd eiland heeft verontreinigd. Vervloekt is deze regering zolang het bestaat………………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *