26 C
Willemstad
• maandag 4 maart 2024

Vragen?

Wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan: in de about us kunt u de meeste antwoorden vinden.

Reageren lukt niet?

Lukt plots het plaatsen van een comment niet meer? Kan gebeuren, onze security softwares staan strak en conflicteren soms onderling. Indien u niet (meer) kunt reageren op onze artikelen via de commentarenbox, laat het ons weten en vermeldt dan altijd het door u meest gebruikte email adres en uw IP-adres (zodat onze security uw IP adres en emailadres kan white-listen). Uw IP-adres kunt u hier vinden.

Tips?

Als je informatie of tips hebt om bij te dragen aan Knipselkrant Curacao of aan onze KKC blogs, stuur ons dan gerust een secure e-mail op [email protected]. U kunt dit anoniem doen, maar als u uw echte naam gebruikt, weet dan dat we een strikt geheimhoudingsbeleid hanteren en niet meewerken aan verzoeken om details van autoriteiten of individuen.

Contact?

Via deze email link kunt u contact opnemen met de redactie. Voor spoedeisende en voorkomende gevallen is de hoofdredactrice in privé bereikbaar via de contactgegevens op haar persoonlijke website: https://nardysnotes.com Soms kan het even duren (het in de lucht en bijhouden van ons forum kost de nodige tijd en inspanning), maar we proberen altijd snel mogelijk te reageren. Feel free to remind us als we na 3 dagen nog niet hebben geantwoord. Vriendelijke groet, Redactie team Knipselkrant Curacao

Contact ons op emailadres [email protected]