RO | Wiels bij viering dag van de vlag in Tilburg

Marvelyne Wiels was bij viering van de dag van de vlag in Tilburg | Foto Curaçaohuis

Marvelyne Wiels was bij viering van de dag van de vlag in Tilburg

DEN HAAG – De gevolmachtigde minister van Curaçao mevrouw Marvelyne Wiels heeft afgelopen zaterdag de overheid van Curaçao vertegenwoordigd bij de viering van de dag van de vlag van Curaçao in Tilburg.

Na het hijsen van de vlag en het zingen van het volkslied spraken mevrouw Wiels en de wethouder van Tilburg Hans Kokke het publiek toe. “Wij Curaçaoënaars hebben in het algemeen een enorme potentie en veel talenten. Wel moeten wij zelf kansen zien te benutten om tot volle bloei te komen. We moeten op een positieve manier zichtbaarder worden voor onze omgeving” aldus mevrouw Wiels. De gevolmachtigde minister heeft ook van deze gelegenheid gebruik gemaakt om een bijzonder persoon in het zonnetje te zetten. Mariëta Emers, die zich al jaren inzet voor de belangen van Curaçaoënaars in Tilburg, kreeg de award van mevrouw Wiels uitgereikt.

Naast het officiële gedeelte werden er ook culturele en folkloristische optredens opgevoerd. Daarnaast waren er onder meer activiteiten voor kinderen, een markt met Curaçaose producten, informatie en natuurlijk ook lekkernijen.

Bron: Ministerie Algemene Zaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *