Verkeersongeluk eist 2 levens

 Verkeersongeluk eist 2 levens

Verkeersongeluk bij Julianabrug eist 2 levens, 3 gewonden

WILLEMSTAD — Twee vrouwen zijn in de nacht van zaterdag op zondag bij de Julianabrug om het leven gekomen na een auto-ongeluk. De gezondheidstoestand van drie andere inzittenden is zorgelijk, aldus de politie. De identiteit van de slachtoffers kan vooralsnog niet worden vrijgegeven.

Volgens de politie reed de auto met de vijf inzittenden richting Ser’i Domi toen de bestuurder om onbekende reden aan de voet van de Julianabrug de macht over het stuur verloor. De auto botste in de nabijgelegen mondi tegen een boom. Een van de inzittenden, een vrouw, overleed ter plekke. De vier andere slachtoffers zijn naar het St. Elisabeth Hospitaal (Sehos) gebracht. De politie kreeg rond kwart over zes ‘s ochtends het bericht dat een van die vier ook was overleden. De lichamen van de slachtoffers zijn inmiddels in beslag genomen door het Openbaar Ministerie voor nader onderzoek.

Het is nog niet bekendgemaakt wie de slachtoffers zijn. Zij zijn afkomstig uit het buitenland en dus moeten eerst de betreffende autoriteiten op de hoogte worden gesteld, aldus de politie. Pas als de bevoegde autoriteiten in het land van herkomst en de nabestaanden op de hoogte gesteld zijn en de lichamen geïdentificeerd zijn, wordt hun identiteit vrijgegeven. De twee vrouwen zijn officieel de twaalfde en dertiende verkeersdoden op het eiland geworden. De verkeerspolitie doet nader onderzoek in deze zaak

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *