Tubantia | Daders horrorontvoering Haaksbergse stagiaire op Curaçao 15 jaar cel in

Jeroen de Kleine

De mirador op Grote Knip waar de stagiaire berooft, aangerand, naakt, mishandeld en gekneveld van de rotsen werd geworpen en voor dood werd achtergelaten

HAAKSBERGEN/WILLEMSTAD – Het Curaçaose stel Shelomi P. (30) en Azanahil M. (34) moet 15 jaar de gevangenis in voor de ontvoering, beroving en aanranding van een 17-jarige Haaksbergse.

De twee gewelddadige rovers smeten het meisje naderhand van een rots in zee, waar ze zich een nachtlang dood hield om maar niet op te vallen.

Het was vorig jaar 25 augustus toen de stage van de 17-jarige Haaksbergse op ongekend brute wijze werd onderbroken. De man en vrouw gaven het slachtoffer een lift en namen haar mee naar een pinautomaat, waar ze het meisje met geweld dwongen om geld van haar rekening te pinnen.

Absolute nachtmerrie

In haar verklaring gaf de Haaksbergse aan in een nachtmerrie dacht te zijn beland. De nachtmerrie werd vervolgens nog erger toen het tweetal haar vastbonden en van een klif in zee smeten. Het doodsbange slachtoffer overleefde de val en hield zich schuil onder een rots tot het ochtend werd. Van daaruit zwom ze naar het strand, waar ze hulp kreeg en uiteindelijk naar het politiebureau kon.

De Curaçaose politie kon de daders opsporen, omdat ze waren gefilmd door een beveiligingscamera bij de bankautomaat. Shelomi P. en Azanahil M. hielden tijdens de rechtszaak vol dat het meisje bij hen drugs had willen kopen en dat ze haar hadden geholpen bij de geldopname.

De gevangenisstraf van 15 jaar pakt langer uit dan wat het Openbaar Ministerie onlangs eiste. Het OM had twaalf jaar tegen beiden geëist.

Bron: Tubantia

2 Reacties op “Tubantia | Daders horrorontvoering Haaksbergse stagiaire op Curaçao 15 jaar cel in

  1. @Lapas: nee dat is niet merkwaardig.
    Stel: een bleekscheet en een neger rijden beiden te hard.
    De witte krijgt een boete van ANG 50,- en de zwarte krijgt een boete van ANG 250,-.
    Als je niet kunt nadenken is dat merkwaardig. Als je wel kunt nadenken: zou het misschien zo zijn dat die neger vééééél harder heeft gereden, binnen de bebouwde kom?

  2. Dat deze lui straf verdienen zijn we er allemaal over eens maar het is wel merkwaardig dat moordpoging en beroving van een blank meisje met 15 jaar gestraft wordt terwijl moordenaars van YDK’s nog geen 8 jaar zitten en als het meezit 6 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *