Curacao.nu | 15 jaar cel voor Curaçaos stel dat stagiaire van de rots gooide

Persbureau Curacao

Ontkenning volstrekt onaannemelijk oordeelde de rechter vandaag | Persbureau Curacao

Willemstad – De rechtbank op Curaçao heeft vrijdag vijftien jaar gevangenisstraf opgelegd aan de man en de vrouw die een toen 17-jarige Nederlandse stagiaire van de rotsen bij Knip hadden gegooid.

Het OM had twaalf jaar tegen beiden geëist. Hoewel de 30-jarige Shelomi P. en de 34-jarige Azanahil M eerder hadden bekend, ontkenden ze alles tijdens de zitting drie weken geleden.

Volstrekt onaannemelijk oordeelde de rechter vandaag. De twee hebben 14 dagen om in beroep te gaan.

Bron: Curacao.nu

6 Reacties op “Curacao.nu | 15 jaar cel voor Curaçaos stel dat stagiaire van de rots gooide

 1. Rat – en gapvocaten staan te springen om dit zeer bodemvoeders van de poepput te verdedigen.

 2. Doodschieten dit tuig, beginnend in de voeten en dan langzaam naar boven.

  Waanzinnig om in deze 2 ratten 2x15x365x300 gulden=3,285.000 gulden te gaan investeren.

 3. Tico Martina

  Geloof me maar dat dit soort tuig in beroep gaan. Zelf zijn het achterlijke figuren, maar hun ratvocaat zal hun wel influisteren wat ze moeten doen en zeggen. Niks gevangenisstraf, voetjes in beton gieten en enkeltje duw van de Juliana brug, dat zou een gepaste straf zijn. Je hebt niks aan dat soort figuren, snap nog steeds niet waarom de meesten zo krampachtig tegen de doodstraf zijn. Een valse hond wordt ook afgemaakt en niet jaren in een kennel opgesloten in de hoop dat die dan beter wordt.

 4. Buitengewoon ernstig dat beide daders geen TBS hebben gekregen. Het gedrag van beide daders zal niet veranderen door deze straf. Over 10 jaar verschijnen beide randdebielen weer op de “markt” en kunnen opnieuw (zonder gedragsbehandeling) hun gang gaan. Het slachtoffer zal nooit meer op vakantie gaan naar Curacao en met haar nog zeven anderen die ook weer ieder zeven anderen overtuigen dat Curacao geen veilige vakantiebestemming is. Gewetenloosheid onder de bevolking is de grootste vijand van een land als Curacao. In plaats van bijvoeding in Koraal Specht is opvoeding nodig bij dit soort gespuis. Wat een crapuul van het laagste soort…

 5. Levenslang was redelijker.

 6. Abraham Mossel

  15 jaar min een derde word 10 jaar zitten en 7 jaar zitten bij goed gedrag, veel te lichte straf voor dit tuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *