Telegraaf | Tv-dochter Bill Cosby vindt beschuldigingen ‘afschuwelijk’

Bill met zijn tv-familie, inclusief Lisa Bonet (r) | Foto PPE

Bill met zijn tv-familie, inclusief Lisa Bonet (r) | Foto PPE

Bill Cosby’s tv-dochter Lisa Bonet is volgens haar dochter Zoe Kravitz totaal in shock over de beschuldigingen van drogering en verkrachting.

Lisa, die in The Cosby Show de rol van dochter Denise speelde, heeft volgens haar eigen dochter Zoe nooit iets gemerkt van Bills bizarre praktijken en is net zo erg van slag als iedereen. “Ze vindt het afschuwelijk allemaal, maar ik denk niet dat ze er iets vanaf wist. Het was voor haar ook nieuws.”

Maar, denkt Zoe, Lisa zal nooit en te nimmer praten over Bill of haar tijd met Bill, legt ze uit aan de Britse krant Guardian. “Ze zal vast haar mond houden. Ze wil er niets mee te maken hebben. Maar dat is omdat ze heel rechtdoorzee is. Als zij er iets over te zeggen heeft of iets zou weten wat de slachtoffers zou kunnen helpen, zou ze absoluut haar mond opendoen. Maar dat is niet zo.”

Lisa en haar tv-vader konden al jaren niet door één deur, sinds ze in de jaren ’80 een relatie én kind kreeg met rocker Lenny Kravitz, iets waar Bill het totaal niet mee eens was. Toen ze ‘tot overmaat van ramp’ ook nog een rol scoorde in de vrij expliciete film Angel Heart was Bill naar verluidt laaiend op zijn tv-dochter. Sindsdien was er nog nauwelijks contact tussen de twee.

Vorig jaar dook er nog een tweet op uit naam van Lisa, waarin ze stevig uit leek te halen naar Bill, maar haar management liet al snel weten dat de tweet niet van haar afkomstig was omdat ze helemaal geen Twitter heeft.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *