Telegraaf | ’Door deze luizenstreek is Guus Hiddink bondscoach Curaçao’

„Vanuit de bond is een luizenstreek geleverd, en Hiddink is erin meegegaan”

In de nieuwe podcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Pim Sedee het laatste voetbalnieuws.

Guus Hiddink is nu officieel de nieuwe bondscoach van Curaçao. Het voortraject verdient niet de schoonheidsprijs. Uiteindelijk kwam er een schikking tussen de vorige coach Remko Bicentini en de voetbalbond.

„Vanuit de bond is een luizenstreek geleverd, en Hiddink is erin meegegaan”, zo wordt in de voetbalpodcast gesteld.

Luister de voetbalpodcast hier, hieronder of via alle bekende podcast apps, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Bron: Telegraaf

2 Reacties op “Telegraaf | ’Door deze luizenstreek is Guus Hiddink bondscoach Curaçao’

  1. Drechi pa bosnan Tur

    Inderdaad!!!
    Er is een laag bij de gronds spel gespeeld door de Bond. Onder aanvoering van een President die enkele weken daarvoor moord en brand had geschreeuwd omdat hij door de oppositie werd gehinderd om zijn zuurverdiende Statenzetel te bemannen…………
    Zo zie je maar weer.

  2. Beste podcasters,
    Het moet mij van het hart dat dit soort berichten met een lineaire conclusie (Hiddink is er in meegegaan) geen recht doet aan de werkelijkheid. Of je nu Cocu of De Boer heet…, ieder voetbalbestuur kan besluiten een contract te beëindigden. Dat weet je als trainer van tevoren en daartoe gelden weer ontbindingsafspraken. Dat de voetbalbond op Curacao het niet netjes heeft gedaan in deze kwestie kun je dus niet lineair verbinden met de aanstelling van Hiddink als bondscoach en technisch directeur. Dit is suggestief en oordelend. Het is niet aan deze podcasters om te oordelen. Dat kan Hiddink zelf wel. Het harde spel in de voetbalwereld is alom bekend. Het besmeuren van de faam van een goede trainer siert dus niet in dit verhaal. Kortom: dom gelul van een laag niveau dat meer zegt over deze “van de pod gerukten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *