DolfijnFM | EU verlengt sancties Venezuela

De EU hoopt met het sanctiebeleid druk te blijven uitoefenen op president Maduro, zodat hij vertrekt | AP

De Europese Unie verlengt haar sancties tegen Venezuela met een jaar. De strafmaatregelen bestaan uit een wapenembargo en een verbod op de uitvoer van goederen die de machtshebbers gebruiken om de bevolking te onderdrukken.

36 hooggeplaatste Venezolanen staan de sanctielijst staan en hebben een EU-inreisverbod. Bovendien zijn hun banktegoeden in Europa bevroren.

De EU hoopt met het sanctiebeleid druk te blijven uitoefenen op president Maduro, zodat hij vertrekt.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | EU verlengt sancties Venezuela

 1. Ach, Stef Blok. De man die denkt dat j
  Australië het einde van de wereld is en je niet verder kan reizen, toen hij daar vakantie vierde. Kortom, de man l*lt een uur in alle windrichtingen.

 2. Opvallend dat Stef B anders spreekt, dubbele tong denk ik.

 3. US sancties, EU sancties, OAS sancties, en dan komt het mannetje met de gespleten tong, het ventje dat door de Amerikanen pedant genoemd wordt, stef blok, en die banjert vrolijk door alle afspraken heen en denkt dat hij wel even iets kan regelen voor zijn Maduro vriendje.

  Dat gelul over mensenrechten meent hij toch niet, maar iedereen verwacht dat nu eenmaal van Nederland, dus doet hij max van der stoel gewoon even na. Hetzelfde trucje doet hij bij china, en ondertussen business as usual met iedere dictatuur die maar iets te dealen heeft.

  Je kunt trouwens wel goed de gelijkenis zien tussen deze mini-ster en zijn staatsectariër, knops. Niet fysiek, maar de buitengewone arrogantie, de randstad betweterigheid en enorme afstand van de belevingswereld van gewone mensen zijn opmerkelijk.

 4. Ernesto C.G.

  Al die intellectuele tokkies die over socialisme praten, maar deel 3 van Het Kapitaal, waar de essentie beschreven staat, nog nooit gelezen hebben.

 5. Kennneth Heidweiller

  Dat het sosialisme aan het afbrokkelen js , is niet waar.
  Kijk maar naar la Conferensia de Sao Poulo en van Puebla

 6. wladimiro matos

  De genoemde sancties van de EU helpen niet. De door de EU geproduceerde wapens komen terecht in andere landen die op hun beurt het moordtuig
  verkopen aan venezuela.
  De 36 hooggeplaatste Venezolanen zijn allang vervangen door andere stromannen die zonder problemen met gewassen Euro’s Europa kunnen in- en uitreizen. Vele COVID-19 besmettingen in Venezuela zijn geimporteerd uit Spanje.
  Maduro blijft tot 2025 op zijn plaats, terwijl hij zijn tegenstanders wegstopt
  in los Teques’ cachotten.
  Hoewel het Socialisme van de XXI ste eeuw aan het afbrokkelen is, blijft de PSUV de politieke arena domineren.
  Maar het kan verkeren en no hay mal que dure cien años.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *