29 C
Willemstad
• woensdag 17 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

RTVRijnmond | Neptunus genadeloos voor Silicon Storks

HomeMediaRTVRijnmond | Neptunus genadeloos voor Silicon Storks
Neptunus verplettert Haagse Storks: 20-0

Curaçao Neptunus heeft zaterdag in het Familiestadion Silicon Storks in de hoofdklasse flink te kijk gezet. De Rotterdamse honkballers droogden de Haagse formatie met maar liefst 20-0 af. Het team van coach Ronald Jaarsma had daar slechts zes slagbeurten voor nodig.

In de eerste inning nam Neptunus al een 6-0 voorsprong tegen de hekkensluiter van de competitie. Tijdens de vierde scoorden de Rotterdammers vijf treffers. De overige negen punten werden in de zesde inning behaald.

Na 38 wedstrijden is Neptunus met 66 punten nog altijd lijstaanvoerder van de hoofdklasse. Zondag gaan de mannen van Jaarsma bij Silicon Storks op bezoek.

Bron: RTV Rijnmond

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Vraag me allereerst af wat een honkbaluitslag uit een B competitie op de knipselkrant doet, maar goed, zal wel komkommertijd wezen.

    En Joop, de begroting van Ajax is 20 maal zo groot als die van Fc Emmen, dat in dezelfde competitie speelt, maar hoe wil je dat anders dan?

  2. Alle respect voor Neptunus maar het is samen met Amsterdam Pirates wel een club waar het meeste geld zit en daardoor ook over de beste spelers kan beschikken. Van een eerlijke en gelijkwaardige competitie in de hoofdklasse honkbal is dan ook al jaren geen sprake.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties