28 C
Willemstad
• zondag 3 december 2023

PBC | Betere kwaliteit benzine en diesel op weg naar Curaçao, diesel iets later

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vanaf het eerste kwartaal van 2024 krijgt Curaçao uitsluitend brandstof van betere kwaliteit aan de pomp. Minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje, bevestigt dat...

NTR | Frustratie om geldautomaten op Bonaire

Marit Severijnse Opnieuw zijn er problemen met verschillende geldautomaten op Bonaire. Meerdere keren per week kan het gevraagde bedrag niet worden gepind, lukt geld storten niet of zijn...

CC | Thieves use drones for business break-ins

WILLEMSTAD – In an investigation into business break-ins, the police have arrested several suspects, including a man skilled in operating a drone. During the investigation, this suspect...

DH | Solicitor-General requests 17-month sentence on first day of Frans Richardson’s

The “LEA building” in Philipsburg. PHILIPSBURG--Considering it proven that Frans Richardson (55) accepted bribes totalling US $94,800 and abused his position as a Member of Parliament (MP), the...

Telegraaf | Trump verliest presidentiële immuniteit in zaak Capitoolbestorming

WASHINGTON - Het Amerikaanse Hof van Beroep heeft besloten dat Donald Trump geen presidentiële immuniteit heeft in de verkiezingszaak rond de bestorming van het Capitool. Dat betekent...

Democracy now! | Friday, December 1, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | Return on investment

HomeMediaBlog Arthur Donker | Return on investment
Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Nu dat de politieke rust is teruggekeerd en Gerrit en zijn clubje “wanabees” uitgereisd en uitgefeest zijn en de cijfers nou naar boven komen en men zich af vraagt hoe we dat financiele debacle nou gaan oplossen gaat dat vingertje alle kanten uit behalve de goeie.
Daarbij komt nog de vraag, al die prive fotografen, de prive secretaressen, bodygards, by-sides die tegen enorme salarissen zijn aangenomen wat gaat daarmee gebeuren, blijven die in dienst, worden ze ontslagen wat gaat er met die hele entourage gebeuren?

Het zijn ambtenaren dus die zullen daar blijven zitten totdat ze een ons wegen kan hun wat schelen wat er gaat gebeuren als ze maar elke maand kunnen beuren want je kan ze toch niet ontslaan.
What about all die trips naar Haiti?
Waren het allemaal diestreizen of prive business trips met de sponsors die hem op die stoel hebben geplaatst?
Wat is er gebeurd met de pillen die mevrouw Constancia mee uit Cuba meenam, gemaakt van schorpioenen die alleen maar in Cuba voorkomen die suikerziekte konden genezen?
Walt Disney had het niet beter kunnen verzinnen!

What about Hakim met zijn Air Berlin?
Volgens hem was het een uniek idee aleen weet hij niet dat het eerder al geprobeerd was met TUI en dat het toen ook al mislukt was, ook dezelfde deal,met stoelgaranties die wij moesten betalen en dat waren een heleboel lege stoelen.

What about Air Canada die met veel tam tam werd aangekondigd die nou opeens niet meer komt en nou Sunquest ook al in maart ophoudt waardoor de Canadese markt helemaal uitvalt.
Maar we hadden toch ook vluchten naar Charlotte, North Carolina, en Dallas, en als ik me niet vergis ook voor DAE stoelgarantie naar Panama ?
Laten we de charters vanuit Brazilie niet vergeten, weet u nog, met een prive vertaalster van 800 gulden per dag of zoiets want meneer sprak geen Engels geen Spaans geen Portugees maar zoals vele hier analfabeet in 4 talen.

Wat heeft de trip naar Dubai en de Verenigde Emiraten opgeleverd?
Was hij misschien van plan om de nieuwe Mega Pier te laten bouwen door een stelltje kameelridders die nooit zee hebben gezien?

En dan hebben we nog de mooie jongen van die club die niet onder zou doen voor een pooier in Harlem met zijn maatpakken en bodygards en zijn bling bling en by-sides.
Was hij dat niet die zei dat we 50 miljoen over hadden?
Als dat zo was waarom zitten we nou in de rotzooi en gaat dat vingertje alle kanten uit behalve de goeie?

En deze mensen hebben de “balls” om te vragen hoe het komt dat wij zo diep in het rood staan?

Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties