AD | ‘Pijnlijke brief in de ministerraad’

Asjes05092013De premier zei dat komende woensdag een brief binnen de ministerraad wordt besproken die ‘pijnlijk is voor sommige mensen’. ,,Degene die voor zijn beurt sprak, die conclusies trok en zei dat het onacceptabel was, die persoon zal met een uiterst vervelende kwestie worden geconfronteerd”, aldus Asjes.

De premier herhaalde zaterdag dezelfde argumenten die hij tijdens de persconferentie van vorige week donderdag opsomde om de kandidatuur van Van den Wall-Arnemann te motiveren. Afgezien daarvan werd er een ander nieuw argument genoemd waarom de keus niet op de andere kandidaat was gevallen (Roderick van Kwartel, die al jaren bij de raffinaderij werkt, red.). ,

,Het is niet in het belang van Curaçao om iemand te benoemen die ergens werkt, terwijl diezelfde persoon straks benoemd wordt om te gaan onderhandelen over de toekomst van de raffinaderij”, aldus Asjes. ,,Dat is niet logisch.”

De premier zei ook dat voor de PS de tijd was aangebroken om respect te eisen. ,,De tijd is aangebroken om respect te eisen. Of je (Rosaria, red.) handelt als een democraat en je respecteert het besluit van de regering of je gaat samenwerken met Charley Taart (Charles Cooper van de oppositiepartij MAN, red.), of je gaat samenwerken met de mensen die je voor maffia hebt uitgemaakt (de MFK, red.).”

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *