PFM | Zes ministerskandidaten op lijst Un Kòrsou Hustu

Op de lijst van Omayra Leeflang, Un Kòrsou Hustu, staan zes mensen die een ministerspost zouden kunnen bekleden

Op de lijst van Omayra Leeflang, Un Kòrsou Hustu, staan zes mensen die een ministerspost zouden kunnen bekleden

Op de lijst van Omayra Leeflang, Un Kòrsou Hustu, staan zes mensen die een ministerspost zouden kunnen bekleden. Dat heeft zij gisteren gezegd tijdens de presentatie van de kieslijst, schrijft de Èxtra.

Ze noemde daarbij Magali Jacoba als Justitieminister, oud-inspecteur van het onderwijs Benjamin Doran als minister van Onderwijs en Cornelis de Graaf voor Financiën.

In haar speech noemde ze verder dat als haar partij in de regering komt ze 800 nieuwe huizen per jaar wil bijbouwen. Op de kieslijst van Un Kòrsou Hustu staat Magali Jacoba op nummer drie, Gwendell Mercelina op nummer twee en Omayra Leeflang op nummer één.

Er staan in totaal acht vrouwen op de lijst en drie personen onder de dertig.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “PFM | Zes ministerskandidaten op lijst Un Kòrsou Hustu

 1. Cheeeee!

 2. Abraham Mossel

  Trouwens wanneer komen Leeflang en Jacoba, de twee dikkertjes dap eens een keer uit de Kast.

 3. Abraham Mossel

  Ik heb die opgezwolle vol gevrete dikke pad Magali Jacoba een keer mee gemaakt op een vergadering toen ze nog Justitieminister was (PAR), ze heeft geen vraag beantwoord en speelde alleen maar met haar mobiltje, ze was nog te beroerd om op te kijken naar de mensen die aanwezig waren en en uitleg vroegen om de hoog oplopende criminaliteit op Curacrim, antwoord nada,niks dus. Wat een Asociaal zeg, je kan haar vergelijken met dat viswijf uit Den Haag ook zo’n klaploper eerste klas.

 4. Namen waar ik nooit van gehoord heb. Geen stemmentrekkers dus.

  Jammer, want tussen alle bagger partijen (waaronder de partijen van de criminele Schotte, Anparo dos Santos en Cooper) en het falende PAIS van coward of the country Rosaria had Leeflang met een stevige lijst absoluut gescoord.

 5. Jarenlang hebben we niks van deze mensen gehoord en nu INEENS zijn ze er weer met hun zogenaamde goede bedoelingen (eigen komsten wel te verstaan).

  Tambu liedje: ¶¶ Swinda a bin kontami ku e ke bira minister, Chichi a laga sa ku esey ta su tarea. ¶¶ Ay mi ke bira minister, aaay mi ke bira minister, ¶¶ ta mi mester bira minister, ay tami Ta minister….¶ ¶

 6. Dat gezichtsuitdrukking van die Jacoba, brrr.
  En de dikke clown ernaast, ook brrr.

 7. Het poppenkast spel is begonnen. Vertel ons, waar is de boot gebleven?
  Hoezo ‘hustu’? Tristu zou je bedoelen. Dat gezeik over ministerspost (dikke salarispost), bahh!

 8. Bientu en popa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *