Ingezonden | Overdenking

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Wat hebben deze namen gemeen?

Uit verschillende meldingen en vanuit de vele stukken die je alsmaar langs ziet komen via pers en mensen zie je continue dezelfde namen verschijnen. Klaarblijkelijk hebben deze namen iets met elkaar gemeen:
Mevr. Wiels, Hr. Sulvaran, Hr. Spong, Hr. Peterson, Hr. de Geus, Hr. Wilsoe, Hr. Corallo, Hr. Pizziolo, Hr. dos Santos, KPMG, UTS, ABN-AMRO, MCB.

Het blijkt uit de vele publicaties dat het om een 10 tallen miljardenhandel gaat en over de gehele wereld wordt zelfs gesproken over 100 miljarden! Nu denkt u misschien aan drugs en dat zou deels waar kunnen zijn maar de grote slag die geslagen wordt is kennelijk via het online gokken en dan hoor je weer een naam zoals onder andere Pinacle.

Snapt u nu waarom men niet verder komt op onze eilanden? Mensen die goed willen hebben het moeilijk en ook zij komen er niet onderuit! Want waar ga je naar toe als ook justitie, inclusief OM, en zelfs het hoogste orgaan, de Gouverneur, volgens berichten, hierbij betrokken blijken te zijn? Waar kun je als burger nog naar toe met eerlijkheid, signaleren en rapporteren?

Als de namen en de connecties zoals we steeds meer kunnen lezen kloppen, dan lijkt het er op dat er een verloren strijd gevoerd wordt. Een strijd waar ik persoonlijk al 10 jaar over schrijf. Want geef mij nog eens aan welk orgaan je nog aan kunt spreken om onrechtmatigheden te deponeren? Waar is het nog mogelijk een leven te leiden eerlijk en oprecht zonder gokken, drugs, wapen-, kinder- en mensenhandel en vieze financiële zaken?

Voor mij is het einde in zicht en trek maar een conclusie; mensen het gaat jullie goed ik trek me terug. Aan deze duistere zaken doe ik niet mee en mijn leven is deze beerput niet waard. Bescherming kan niet meer daar de spelers in vele hoeken zitten.

De strijd zal voortgezet worden via andere wegen. Welke deze zijn zullen vele mensen gaan ervaren in de nog komende jaren.

John H Baselmans-Oracle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *