PFM | Wijkregisseurs houden de wijk in de gaten

De wijkregisseur heeft de taak de wijk schoon en veilig te houden

Het Korps Politie Curaçao heeft achttien wijkregisseurs aangesteld. Vanaf 1 juli gaan zij aan de slag in Punda, Ortrobanda, Rio Canario, Montaña en Barber.

Het gaat om achttien ervaren politieagenten die al jaren binnen het korps werken. Curaçao is het laatste land binnen het Koninkrijk dat wijkregisseurs aanstelt: Nederland, Aruba Sint Maarten en de BES-eilanden beschikken al over politieagenten die speciaal zijn opgeleid om de regie over wijken te voeren. De wijkregisseur heeft de taak de wijk schoon en veilig te houden.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Wijkregisseurs houden de wijk in de gaten

  1. Abraham Mossel

    En weer heeft [email protected] commentaar, in plaats van goed te lezen. 18 wijkregisseurs, vanaf i juli beginen zij in, dat houd in 5 destrikten, dus de rest volgt nog, bijdehand! nu kan je tweeling broer DbpT ook weer ff ze gal kwijt naar mijn kant toe.

  2. Dit is politiewerk en volgens mij hebben wij genoeg, zou goed zijn als ze te voet gaan patrouilleren. Zo raken ze tenminste wat kilootjes kwijt.

  3. ericlapas

    Het is afwachten of dit zin heeft. Gaan ze binnen in de airconditioning zitten of gaan ze de straat op. Waarom niet de probleem wijken als Buena Vista, Stenen Koraal en Koraal Specht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *