PFM | ‘Onze overheid is eigenlijk een Emmentaler’

‘We hadden al slecht beleid naar 10-10-’10 toe, dat is daarna wanbeleid geworden. Op 10-10-’10 hebben de kiezers van Curaçao de politiek een highway gegeven om gebruik te maken van deze gaten’. Een gesprek van 25 minuten met Ruben Suriel, van Fundashon Akshon Sivil over wanbeleid bij overheids NV’s…

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | ‘Onze overheid is eigenlijk een Emmentaler’

 1. Luid en duidelijk. Wat een verhaal. Vooral van Asjes had ik niet verwacht. Maar nu weten we waarom mevr. A. een hoge positie bij de centrale bank heeft gekregen. Dit is niet te bevatten. Bah.

 2. Abraham Mossel

  Suriel, had het niet beter kunnen verwoorden.Veel mensen wisten dit al, maar al vertel je dit verhaal over het wannabababeleid van de Gerrit de Raaf & co Club 100.000.00 x keer, het kan nooit (1) een keer teveel zijn verteld.

 3. Dikke Deur

  Met dikke vette volgevreten maden die door de gaten in die kaas tunnelen.

 4. Danki pe entrevista Dick & Ruben!!!

 5. Prima kerel Suriel.

  Helaas bestaat de rest van de bevolking grotendeels uit laffe kontenlikkers als Stella van Rijn, Ramsay Soemanta, Amerigo Thode en Michael Romer.

  Je zou verwachten dat een Stella van Rijn zelf haar conclusies trekt na het vernietigende rapport Willems over Schotte wiens schoothondje ze 2 jaar was, maar blijkbaar heeft deze hypocriete gold digster niet al te veel vertrouwen in de door Anthony ‘Centje’ Cijntje gerapporteerde winsten van Insel Air, het bedrijf van de onnozele Edward Heerenveen, haar nieuwe partner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *