PFM | Man doodgeschoten op parkeerplaats Texas Alaparia in Santa Rosa

Man doodgeschoten op parkeerplaats Texas Alaparia in Santa Rosa | Extra

Vanmorgen vroeg tegen half zes is een man doodgeschoten op de parkeerplaats van Texas Alaparia in Santa Rosa.

Bij de centrale van de politie werd gemeld dat onbekenden vanuit een auto verschillende malen op het slachtoffer hadden geschoten. Toen de politie ter plaatse arriveerde gaf het slachtoffer dat in zijn bovenlijf was geraakt geen teken van leven meer.

Uit eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer in een pickup had gezeten met familieleden bij het restaurant, toen een personenauto naast de pickup parkeerde. De man stapte uit en werd toen vanuit de auto onder vuur genomen.

Het slachtoffer is de 49-jarige Dwight Felida. Het Openbaar Ministerie heeft het lichaam in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie vraagt om tips over het incident.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Man doodgeschoten op parkeerplaats Texas Alaparia in Santa Rosa

 1. @Drechi pa bosnan Tur trollen, Drechi pa bo die naam past mij niet en ten 2e je scheld mij uit terwijl Eric Lapdance dat zelf had geschreven, niet mijn woorden.

  Kijk wat Lapdance schreef “Bijvoorbeeld hij mag als nieuwe gevangenen binnen komen, als eerste een bilmaatje uitkiezen”

  Eric Lapdance schreef dat bewust hij is jullie matjes niet en het is geen toeval dat hij dat schreef, hij schreef dat bewust en uit zijn eigen ervaring.

 2. Drechi p bosnan Tur

  @Ericlapas,
  Wil je aub Keta …….
  Ach laat maar…….. :):):):):):):)

  Zij denkt natuurlijk dat dat domme lachen van haar een slimme indruk maakt op mensen.
  Misschien op dieren zoals Marice alias Monique, Mop de Dweil, Brian Seniel, Bram “slotwoord Raaf” Mokkel, Henk “Hoge dunk van zichzelf”, Walter de Wankele, en nog een hele reeks snuggere dieren.

  NIET op mij dus Keta!
  Je bent gewogen en te licht bevonden.
  Lichte, luchtige drollen doen het goed in riolen. Daar mag je lachen totdat je een ons weegt…..

 3. ericlapas

  Beste @Enri, ik denk in oplossingen niet in problemen. Tot nu toe ben ik de enige met een resocialisatie plan voor onze gevangenen. Het is bewezen dat mannen die hun hersenen gebruiken minder zaadcel produceren dus de behoefte aan seks in de gevangenis zal dan ook vanzelf afnemen.

 4. @Eric Lapdance jouw bericht heeft geen toegevoegde waarde, met je slotzin van “Bijvoorbeeld hij mag als nieuwe gevangenen binnen komen, als eerste een bilmaatje uitkiezen” wilde je alleen over marikeria schrijven.

  Dus dat staat G Schotte te wachten? Binnenkort ga jij zelf naar de gevangenis dan kan je ons vertellen hoe je was misbruikt, hahahahahahaa.

 5. ericlapas

  Het valt op dat de slachtoffers en daders steeds ouder worden. Als het zo doorgaat hebben wij straks bejaarden die op straat op elkaar schieten.

  Ik zag laatst een filmpje over het leven in de gevangenis op Koraal Specht. De gevangenen hadden het over “sinta kastigu” en dat is wat ze letterlijk doen de hele dag soms voor tien tot vijftien jaar.

  De nieuwe minister van justitie van de PAR was laatst in een talkshow op TV, na vijf minuten wist ik het al, dit is niks, dit gaat het niet worden. Hij had hetzelfde verhaal als zijn voorgangers.

  Wat ik van het leven in een gewelddadige gang (van de televisie) weet is, als je eenmaal er in zit, dat je niet meer er uit mag. Het heeft dus weinig zin om te proberen de gevangenen op andere gedachte te brengen maar we kunnen wel hun kinderen redden.

  De gevangenis is de enige plek waar deze mensen benaderd kunnen worden het is een gemiste kans om daar geen gebruik van te maken. Acht jaar is genoeg tijd om een vak te leren. Lukt het niet om na de gevangenis met tatoeages in het gezicht aan een baan te komen, kunnen ze voor zich zelf beginnen of de kennis aan hun kinderen door geven.

  Op zich hoeft het niet eens veel geld te kosten ze kunnen de speelzaal als klaslokaal gebruiken en wat basis lesmateriaal in elkaar zetten. Bijvoorbeeld; Mi a tira – ik heb geschoten. Mi ta tira – ik schiet enz.

  Er is zelfs een Nederlander die dertig jaar moet zitten die in het onderwijs gewerkt heeft dus de komende jaren hoef je geen docent van buiten te betalen.

  Deze Nederlander kunnen ze dan extra privileges geven in plaats van geld. Bijvoorbeeld hij mag als nieuwe gevangenen binnen komen, als eerste een bilmaatje uitkiezen.

 6. Weer een bewijs dat vlees eten niet goed is voor je gezondheid.

  En dat hoeft het niet eens van Goisco te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *