PFM | Interim-directeur: Curaçaohuis ‘zieke organisatie’

Interim-directeur: Curaçaohuis 'zieke organisatie’

Interim-directeur Pim Senior: Curaçaohuis ‘zieke organisatie’

De deze week plotseling opgestapte interim-directeur van het Curaçaohuis Humphrey Senior zei gisteren al tegen de Amigoe dat er sprake was van een moeizame relatie met Marvelyne Wiels.

Nu blijkt uit de ontslagbrief die het Antilliaans Dagblad in handen heeft dat Senior concludeert dat het Curaçaohuis een ‘zieke organisatie’ is. De oud interim-directeur was aangenomen om feitelijke leiding te geven aan het Kabinet van de Gevolmachtigde minister maar volgens hem is dit in praktijk niet mogelijk.

Het Curaçaohuis wordt volgens hem politiek-strategisch aangestuurd en zowel de bedrijfsvoering als het kabinet zijn in handen van Marvelyne Wiels. Ook zegt Senior dat het niet mogelijk was om de ambtelijke eindverantwoordelijkheid te dragen, zoals hij dat in zijn functie zou moeten.

Bron: ParadiseFM
Lees ook Dossier Marvelyne Wiels

6 Reacties op “PFM | Interim-directeur: Curaçaohuis ‘zieke organisatie’

 1. Joep Meloen

  Zelfs al zou Fraudelyne het Curacaohuis uitgebonjourd worden, dan weten we allemaal dat ze wel weer ergens op zal duiken als directeur of commissaris van een overheids NV.

  Zo gaat dat hier op Curacao. Maakt niet uit of je totaal ongeschikt bent, zolang je vriendjes bent van een politieke partij kun je doen en laten wat je wilt.

 2. Joscelin Trouwborst

  Het feit dat regeringspartij PS haar Marvelyne in Den Haag laat blijven geeft er geen blijk van het beste met Kòrsou voor te hebben.

 3. Arme Fraudelyne, die wordt dadelijk het Curacaohuis uitgezet en komt vervolgens nergens meer aan de bak.

  Als het hoofd personeelszaken van een organisatie haar naam googled na een sollicitatie ziet hij zoveel stront dat ‘wij wensen u veel succes met verdere sollicaties’ dezelfde minuut nog de deur uit gaat.

  Al kan ze natuurlijk altijd nog carriere maken bij de MFK.

 4. Hilarisch Freek, werkelijk hilarisch.

 5. Pim moest voor het eerst in z’n leven een keer werken en daar werd hij gelijk ziek van, of dat nou aan de organisatie ligt is niet met 100% zekerheid te zeggen.

 6. Naar verluid is Fraudelyne Wiels zeer geinteresseerd in de voorraad mondkapjes van de Boca Sami crimineel Jacintha Constantia om deze verplicht te laten dragen door haar personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *