29 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 13:31

ParadiseFM | Plachi di dia dinsdag opgeheven; avondklok blijft

De ‘plachi di dia’-regeling wordt vanaf dinsdag 11 mei opgeheven. Dat heeft premier Rhuggenaath vanmiddag bekend gemaakt.  Op Moederdag 9 mei en maandag 10 mei is de...

PBC | Coronamaatregelen eerder dan verwacht versoepeld

Persbureau Curacao Vanaf dinsdag 11 mei zullen de coronamaatregelen op Curaçao worden versoepeld. Eerst zou dat over negen dagen, op 17 mei zijn. Volgens demissionair premier Eugene Rhuggenaath...

PBC | Zondag kans op regen en onweer

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een storing die naar verwachting de lokale eilanden in de komende 24 tot 36 uur zal treffen, bevindt zich momenteel boven het zuidoosten van...

AVC | ‘Toezicht op financiële instellingen Curaçao is te vrijblijvend’

Servaas Houben en Ronald Ketellapper | Achterkant van Curacao Het toezicht in Curaçao op financiële instellingen is te vrijblijvend, verouderd en houdt onvoldoende rekening met de risico’s waaraan...

ParadiseFM | “Eiland heropent dinsdag”

De meeste sectoren op het eiland mogen dinsdag weer open. Dat melden bronnen aan Paradise FM. Om 16 uur worden de details bekendgemaakt tijdens een ‘relato di...

ParadiseFM |‘Nationale assemblee’ moet eiland post-corona vormgeven

Komende maandag, dinsdag en vrijdag praat de overheid met diverse belangengroepen over de vraag ‘hoe verder, nadat een groot deel gevaccineerd is’. Dat vertelde premier Rhuggenaath vandaag tijdens...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Update video Dr. Izzy Gerstenbluth in het Nederlands

PBC | Update video Dr. Izzy Gerstenbluth in het Nederlands

Persbureau Curacao

Dr. Izzy Gerstenbluth geeft een korte uitleg over de zogeheten “actieve cijfers” en wat wij de komende periode kunnen verwachten:

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Dr Blut, moet gaan werken in het oude tv progama Ja zuster NEE zuster wat nu na 45 jaar weer op de NL tv is te zien, trouwens ook zakken vullers met die herhalingen. Maar ja het klotje’s volk kijkt er naar, ik ook maar niet lang hoor.K krente bol afz Bram??

 2. @Rey Miguel uitstekend verwoord daar heb ik niets aan toe te voegen.
  Behalve dat het aantal niet te traceren personen zorgwekkend is. Vind het dan ook – juist van de media – een gotspe dat niemand daar aandacht aan besteed behalve klakkeloos BS over te nemen.

 3. Hij heeft qua uiterlijk, maar ook de toon, en vooral de slappe inhoudsloze voorstellen veel weg van die domme rivm eikel uit nederland. Ze willen beiden het liefste politiek bedrijven, maar vergeten dat ze daar niet alleen totaal ongeschikt voor zijn, maar vooral een andere functie en mandaat hebben.

  Daarnaast zijn beiden ook noch eens narcistisch en wereldvreemd, dus komen ze graag op de televisie en vragen moeder-de-vrouw-thuis om alles op te nemen, zodat ze zichzelf naderhand kunnen zien en kunnen bijschaven aan houding en intonatie. Heeeelemaal niet doorzichtig hoor!
  En om zo lang mogelijk in het centrum van de aandacht te staan doen ze als puppets-on-a-chain alles dat hun baas beveelt. Spring! Hoe hoog? Spring in de put! Ja, baas.

  Met dit soort ‘vrienden’ heb je geen vijanden meer nodig. Als dit het beste is dat er is op dit gebied, berg je dan maar.

  En ondertussen wordt er nog volop besmet op plaatsen en bij gelegenheden waar dit te voorkomen was.

  Ook hier draait alles om de ‘eenheid van beleid’: als je een maatregel afkondigt, MOET je ook handhaven en sanctioneren. Doe je dat niet, dan word je nooit meer serieus genomen en heb je de strijd al verloren.

 4. Er bestaat de indruk dat deze man gewoon een ordinaire kontlikker is zoals wij die in overvloed hier hebben. Vorige week konden we op TV zien dat kerken bom vol zaten, de onhygiënische Chinese restaurants hebben ondanks Corona geen enkele maatregel genomen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties