28 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 18:38

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Update video Dr. Izzy Gerstenbluth in het Nederlands

Persbureau Curacao

Dr. Izzy Gerstenbluth geeft een korte uitleg over de zogeheten “actieve cijfers” en wat wij de komende periode kunnen verwachten:

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Dr Blut, moet gaan werken in het oude tv progama Ja zuster NEE zuster wat nu na 45 jaar weer op de NL tv is te zien, trouwens ook zakken vullers met die herhalingen. Maar ja het klotje’s volk kijkt er naar, ik ook maar niet lang hoor.K krente bol afz Bram??

 2. @Rey Miguel uitstekend verwoord daar heb ik niets aan toe te voegen.
  Behalve dat het aantal niet te traceren personen zorgwekkend is. Vind het dan ook – juist van de media – een gotspe dat niemand daar aandacht aan besteed behalve klakkeloos BS over te nemen.

 3. Hij heeft qua uiterlijk, maar ook de toon, en vooral de slappe inhoudsloze voorstellen veel weg van die domme rivm eikel uit nederland. Ze willen beiden het liefste politiek bedrijven, maar vergeten dat ze daar niet alleen totaal ongeschikt voor zijn, maar vooral een andere functie en mandaat hebben.

  Daarnaast zijn beiden ook noch eens narcistisch en wereldvreemd, dus komen ze graag op de televisie en vragen moeder-de-vrouw-thuis om alles op te nemen, zodat ze zichzelf naderhand kunnen zien en kunnen bijschaven aan houding en intonatie. Heeeelemaal niet doorzichtig hoor!
  En om zo lang mogelijk in het centrum van de aandacht te staan doen ze als puppets-on-a-chain alles dat hun baas beveelt. Spring! Hoe hoog? Spring in de put! Ja, baas.

  Met dit soort ‘vrienden’ heb je geen vijanden meer nodig. Als dit het beste is dat er is op dit gebied, berg je dan maar.

  En ondertussen wordt er nog volop besmet op plaatsen en bij gelegenheden waar dit te voorkomen was.

  Ook hier draait alles om de ‘eenheid van beleid’: als je een maatregel afkondigt, MOET je ook handhaven en sanctioneren. Doe je dat niet, dan word je nooit meer serieus genomen en heb je de strijd al verloren.

 4. Er bestaat de indruk dat deze man gewoon een ordinaire kontlikker is zoals wij die in overvloed hier hebben. Vorige week konden we op TV zien dat kerken bom vol zaten, de onhygiënische Chinese restaurants hebben ondanks Corona geen enkele maatregel genomen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -