PBC | TUI stopt per direct met pakketreizen Curaçao

Persbureau Curacao

Er zijn nog bijna 2000 TUI-toeristen op Curaçao. Zij kunnen hun vakantie gewoon afmaken | | Daan Heijden

TUI is per direct gestopt met de verkoop van vakanties naar Curaçao. Dat is het gevolg van code oranje, dat Nederland gisteren instelde voor het eiland.

De reisorganisatie is dat wettelijk verplicht nu alleen strikt noodzakelijke reizen zijn toegestaan. Ticket-only passagiers zijn nog wel welkom aan boord.

Er zijn nog bijna 2000 TUI-toeristen op Curaçao. Zij kunnen hun vakantie gewoon afmaken.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | TUI stopt per direct met pakketreizen Curaçao

 1. Het vervelende is dat, in het gestelde geval, als Nederland aan alle touwtjes zou gaan trekken, de lokale regering buitenspel zet en zelf alles zou gaan beslissen, dat dat niet persé betekent dat alles nu oké wordt. Je hoeft maar naar de curatele van Statia te kijken om te zien dat met regeltjes, speciale wetten, cft controles, accountants, uitschakelen bestuur en vervangen door door Nederland goedgekeurde zetbazen, parachuteren van grote aantallen inhuurambtenaren, interim managers, en een zak extra geld, er ook niets klaar gespeeld wordt.

 2. Vandaag 495 getest
  79 cases
  Wederom weinig testen laag aantal.

  Wat een logica.

 3. Eens met Abraham hoor. NIets aan toe te voegen.

 4. Abraham Mossel

  Het land curcrim ligt al een tijdje op zijn reet, maar nu gaat het denk ik totaal op zijn rug zonder strand matje en hoofd kussentje. Ik heb medelijden met de arme bevolking, Nederland kenende zal die deze mensen niet in honger laten omkomen. Maar NL moet wel beginnen om die ambtenaar en eiland bestuurders opvreters die duizende guldens pm in hun zak kunnen proppen voor 50 % korten op hun salaris het beste is 75 % aangezien zij nog genoeg op hun bank rekening hebben staan en in hun geheime kluis hebben liggen, pad die maar aan NL, aangezien het volk van NL ook in opstand aan het komen is, zie Wilders en die andere azijn zeikers. COVA-19 duurt nog zeker tot 2013. Dan zijn we er misschien vanaf is de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *