PBC | Politie vindt verdachte steekpartij na publiekelijk signalement

Persbureau Curacao

Jermain Marcelo Sint Jacoba (35) aangehouden

WILLEMSTAD – De politie heeft na wekenlang zoeken eindelijk de man gevonden die betrokken was bij een dodelijke steekpartij op 22 mei.

Gisteren werd Jermain Marcelo Sint Jacoba (35) in Grote Berg aangehouden. Bij vrienden en kennissen staat hij bekend als ‘Chamo’.

De steekpartij was op 22 mei net voor middernacht bij een snèk aan de Piscaderaweg. Daar kreeg Chamo ruzie met een andere jongen, Dylmer Dielingen (36). Die werd met een mes bewerkt en onder andere in zijn borst werd gestoken.

Omstanders brachten de man in kritieke toestand bij de EHBO van het CMC, maar artsen konden niet voorkomen dat de man overleed.

Opsporing Verzocht

De politie verspreidde een signalement met foto van Jermaine. Twee andere jongens die gezocht werden voor andere misdaden werden ook o signalement gezet. Zij werden vrij snel aangehouden. Jermain was de laatste van drie die nog spoorloos was.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Politie vindt verdachte steekpartij na publiekelijk signalement

  1. 1 stem minder voor de MFK dus

  2. Iemand gaat met een mes op stap dat kan zijn omdat hij zich geen revolver kan permitteren. In elk geval moet hem moord met voorbedachte rade ten laste worden gelegd want hij had het mes niet om aardappel mee te schillen bij zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *