PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Corona

Persbureau Curacao

Opnieuw patiënt overleden aan de gevolgen van corona.

Er is opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het gaat om een patiënt die op de intensive care van het CMC lag. Sinds het begin van de coronacrisis zijn 13 mensen overleden aan de gevolgen van hun besmetting.

De gezondheidsautoriteiten registreerden op Eerste Kerstdag 39 nieuwe coronabesmettingen uit 326 testen. Een besmettingsratio van 11,9 procent.

Dertien van die besmettingen zijn te herleiden naar eerdere cases, de overige 26 niet. 33 patiënten zijn genezen.

Drie patiënten zijn ontslagen uit het CMC. Twee werden er gisteren opgenomen. In het CMC liggen nu veertien mensen met corona, van wie zes op de intensive care.

Het aantal actieve cases is nu 1662.

Bron: Persbureau Curacao

6 Reacties op “PBC | Opnieuw patiënt overleden aan Corona

 1. Zodra het vaccin gebruikt gaat worden “het dan uiterst belangrijk zal zijn om te bepalen of de doodsoorzaak het vaccin was of een andere reeds bestaande ziekte.
  Dus nadat het vaccin toegediend is, moet wel onderzocht worden wat de onderliggende ziektes waren, maar voorheen mocht het niet, want de bevolking moet bang gemaakt worden, ik vrees dat ze allemaal aan ernstige onderliggende ziektes overleden met ja corona of griep. Helaas triest voor de nabestaanden maar de waarheid MOET prevaleren. Wat een hypocrietie van gezondheidsdienst en de politiek.

 2. @ericlapas | 26 december 2020 om 13:01 |
  Ik kan mij hier wel in vinden. Helaas zijn veel van onze gezagsdragers corpulente Michelin mannetjes met 3 sterretjes.

 3. TEXPERIENCE, het beveiligingsbedrijf van onze Suzy heeft Curacao toch maandenlang Corona vrij gehouden. Waarom nu niet?

 4. @EClapas
  Lol de opmerking over Zwerver.

  Sterkte voor de nabestaanden. Het is altijd triest als je iemand moet verliezen.

 5. Leeftijd van de overledene, voor La Stiwz?

 6. 13 mensen aan de gevolgen van corona overleden en intensive care bijna vol maar kerken en casino’s zitten vol mensen. Het schijnt dat de meeste mensen die aan corona sterven, overgewicht hebben.

  Het is toch ongelooflijk dat de politie een woordvoerder gebruikt die aan obesitas lijdt.

  Ik vraag me af, wat voor voorbeeld geeft de man als hij daar voor de camera’s met zijn dikke reet, anderen de maat staat te nemen over hun onverantwoordelijk gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *