29 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 17:18

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | met feitenrelaas, persbericht en transactieovereenkomst Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeNieuwsGezondheidPBC | Madero Ocean Club drie dagen dicht

PBC | Madero Ocean Club drie dagen dicht

Persbureau Curacao

ontduiken van de mondkapjesplicht | Extra

WILLEMSTAD – De autoriteiten hebben Madero Ocean Club op Mambo voor de komende drie dagen gesloten.

Gisteravond was daar een samenkomst van meer dan driehonderd mensen. Volgens de Inspectie hielden die zich niet aan de sociale afstand en droeg ook niemand een mondkapje. Of er boetes zijn uitgedeeld is niet duidelijk.

De eigenaar kan er een krijgen van 2000 gulden voor het organiseren van de avond en gasten kunnen ieder 250 gulden boete krijgen voor het ontduiken van de mondkapjesplicht.

Bron: Persbureau Curacao

12 reacties

 1. @ DREKKIE ! ik spreek je via KKC na de verkiezingen nog wel, dan zal het wel Huili Huili in jouw onafgebouwde krot zijn.

 2. @ Allen:
  Maar……..We zouden en we moesten toch de Apoderatie- oftewel Machtigingswet er doorheen krijgen “om met een wettelijke grondslag “op te kunnen treden?” “Handhaving” heet dat met een voornaam woord….
  Of zie ik dat nu weer verkeerd?
  Als Drechi pa bosnan Tur het zegt, zullen Kaat en Bram en Brian en nog een paar anderen hier, er gegarandeerd tegen ingaan, omdat het simpelweg gezegd van Drechi pa bosnan Tur afkomstig is. Never nooit beamen dat het zo is als Drechi pa bosnan Tur ergens iets van vindt……
  Typisch.
  Maar: Drechi pa bosnan Tur zal tot zijn laatste snik door blijven gaan, ondanks of juist dankzij jullie tegenargumentaties Dames.

 3. Wij hebben het hier over een klein eiland en bij Mambo worden de Corona regels regelmatig overtreden. Waarom heeft de politie zo lang over gedaan om in te grijpen?

 4. Ken overigens óók nog wel een extreem gezellige snèk die nu nog illegaal geopend is waar we kunnen meeten zometeen.

  Hoezo niet meer de straat op na twaalven Poeske?

  Ben je soms bang dat we je dochters dadelijk nog tegen het lijf lopen terwijl ze zogenaamd naar de nachtmis waren?

 5. Alhoewel de zaken momenteel verdomd slecht gaan deel ik op verscheidene vlakken nog immer graag uit Poeske..

  Aan Poeske dus de keuze, komt ze nu meteen of wachten we tot Mambo zondag weer open is?

 6. @Joseph S
  Afstand van 2 meter geldt ook voor MADERO OCEAN CLUB in de buitenlucht. Boete 750 gulden, dus uitdelen.

  @Stanley
  Mee eens. Te veel rotzooi daar.
  In 2012 was een zoon van een gezin (die wij kenden) dat hier op vakantie was, onverwacht door een YdK met een mes gestoken. Hij werd gestoken door die YdK omdat die jongen had gevraagd of die YdK zich zou willen ‘gedragen’ omdat hij vrouwen lastig viel. Hun zoon is met een ambulance naar het Sehos gebracht voor behandeling en moest daar een paar dagen blijven. Echt een leuke vakantie dus.

  Die familie was hier met nog een andere familie. Totaal 6 mensen. Ze zijn nooit meer op vakantie naar Curacao gekomen.
  De steekpartij stond wel in de kranten, maar wat voor straf er is uitgedeeld daar heb ik nooit meer iets over gehoord of gelezen.

  Toen onze zoon in 2018 van zijn studie naar Curacao kwam ging hij samen met een vriend naar Mambo Beach. Toen ze rond 10 uur in de auto van die vriend stapte kwam er een YdK met een pistool en gaf zijn vriend opdracht richting Koral Specht te rijden. Een paar honderd meter verder stond er een knaap die ook instapte. Ze kregen ‘bevel’ telefoon en geld afgeven. In een bocht, toen ze niet zo snel reden, zijn onze zoon en zijn vriend uit de rijdende auto gesprongen. Die vriend had nog kans gezien zijn telefoon mee te nemen.

  Gelukkig hadden ze niets gebroken, alleen diverse schaafwonden. Ze zijn toen in de dichtstbij gelegen post behandeld.
  De auto werd snel door de politie bij/in Koral Specht terug gevonden. Wonderbaarlijk nog wel in takt.

 7. @Joseph
  Helemaal eens met jouw eerste alinea. Hoe kun je eten en drinken met een mondkapje op wat in de buitenlucht niet verplicht is? Vraag mij af welke horeca establishment aan een dergelijke maatregel kan voldoen? Dit lijkt meer een kwestie van mierenneukerij op z’n Hollands gezegd. Ben inderdaad benieuwd naar de wettelijke basis.

 8. Veeel te kort. ze zouden deze tent voorgoed moeten sluiten want door dit soort actie,s komt er weer een golf van besmettingen, waardoor de rest van de horeca er weer de dupe van is en weer moet sluiten.

 9. Ik weet het niet hoor maar sinds wanneer geldt er ueberhaupt een mundkapf pflicht in de buitenlucht?

  Het neigt weer een beetje naar de avondklok die de eerste 9 maanden helemaal geen wettelijke basis had.

  De proletarische pancakes raaskallen er weer op los zoals het er mi naar uitziet

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties