PBC | KLM introduceert de biertap aan boord

Biertap KLM | Foto KLM

Biertap KLM | Foto KLM

WILLEMSTAD – Een biertje tappen op lange afstandsvluchten naar Curaçao? De KLM experimenteert ermee. Maar de internationale introductie in het Avilahotel ging zaterdag niet door.
Officieel vanwege technische problemen, maar aan de biertap zelf zou het niet hebben gelegen. KLM werkt samen met Heineken om op elke kilometer hoogte een biertje te kunnen tappen. Daarmee heeft de brouwer een oplossing gevonden voor het laatste plekje waar tappen nog steeds een probleem was vanwege de lage luchtdruk. Dat zou weinig bier en veel schuim opleveren bij het tappen. Wanneer de introductie wel is, is niet bekend gemaakt.

Bron: Persbureau Curacao

11 Reacties op “PBC | KLM introduceert de biertap aan boord

 1. Ik had liever gehad dat KLM iets deed aan dat vieze eten die ze aan boord serveren. Het is gewoon diefstal. Niet te pruimen. Je betaalt heel veel en je krijg troep geserveerd. Geen wonder dat het slecht gaat met de KLM en air France.

  Als 20 jaren kip of pasta.

  De chef kok moet gewoon de gevangenis in.
  Wat bier. Ik wil geen alcohol but something decent to eat.

 2. Wat een ophef! Biertjes worden al lang geschonken aan boord van KLM toestellen. Of het nu een tap pilsje is of een blikje …

 3. Bolletjes slikken en alcohol gaat niet samen!

 4. Abraham Mossel

  @ Anthony, wij zitten niet op al die dronken YDC ( jouw volk ) te wachten. En al helemaal niet op die fijne BOLLETJES slikkers waar het gevang in NL en D vol van zitten, kosten 400,00 Euro per dag voor de nederlandese en duitse belastingbetaler. nu jij weer ouwe zuiper. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

 5. Abraham Mossel

  Sinds waneer heb jij geld om een vliegtiket te kopen dronke lamzak, of heb je een Atraco gepleegd bij de Chinees ,of moet ik hen Cino noemen,wat onder jouw aso volk als normaal word beschouwd.

 6. Elke keer dat ik vlieg zijn het juist de YDK die zich volzuipen en lasting gaan doen..

 7. Roadrunner

  Bnag voor concurrentie Anthony?

 8. Wij zitten potverdorie niet op dranken Nederlanders aan boord te wachten.

 9. Zeg Jos, is tie band naar jou vernoemd?

 10. @ Jos: mét alcohol. En niet iedereen die een biertje lust is meteen een stinkende zatlap. Lekker tolerant ben jij zeg…

 11. Met of zonder alc.? Moet niet aan denken naast zo’n stinkende zatlap te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *