PBC | Deze week weer Polar

Polar | Persbureau Curacao

Polar | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Nog even geduld en dan is Polar weer verkrijgbaar op Curacao en Bonaire. De Venezolaanse biergigant heeft via Spanje en Curaçao een lening weten te krijgen van 35 miljoen dollar om de productie weer op te starten.

Die was gestaakt omdat het bedrijf geen dollars kreeg van de Venezolaanse regering om grondstoffen te kopen. Licores Maduro gaat het bier over de eilanden distribueren. Dat doen ze via hun netwerk van 1400 verkooppunten. Deze week dus weer polar op Curaçao en Bonaire.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Deze week weer Polar

 1. Ja? Zeg het maar.

 2. presidente

 3. Zo dan. Dus vanaf eind van de week weer regenwater te koop voor een gulden of 5 , 6 per flesje. Schandalig veel geld voor een biertje wat erg achteruit is gegaan.

 4. Joep Meloen

  Het is zoiezo een vreemd verhaal omdat de productie al was overgezet naar de VS. En voor zover mij bekend heeft die fabriek niet stil gelegen.
  Wellicht is het dus gewoon een fout bij het bestellen geweest. Niet genoeg besteld en derhalve ook niet geleverd, dus geen Polar op het eiland. Niet dat de Amerikaanse Polar te drinken is, maar dat ter zijde.

 5. De prijs zal dan ook wel weer omhoog gaan. Eerst moest Amstel sluiten vanwege de Polar concurentie doordat polar goedkoper werd aangeboden. Nu wordt door diverse zaken rechtstreeks Amstel geïmporteerd waardoor de prijs lager is komen te liggen dan Polar.
  Ben benieuwd welk argument er aangevoerd gaat worden als de prijs inderdaad hoger is dan in het verleden.
  Is de import uit de USA nu ineens te duur geworden of kan men met levering vanuit Venezuela beter knoeien met de facturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *