PBC | 4260 mensen op Curaçao kregen Corona in 2020

Persbureau Curacao

In het CMC liggen nu nog dertien patiënten, van wie vijf op de afdeling Intensieve Zorg.

Het jaar 2020 is afgesloten met 30 positief geteste mensen op oudejaarsdag. In totaal zijn 376 testen afgenomen. De testratio was 7,9 procent.

Sinds het begin van de coronacrisis in maart zijn 4260 mensen positief getest. 2925 van hen zijn hersteld, 14 mensen zijn overleden aan de gevolgen van Covid-19. Het aantal actieve cases is 1321.

126 mensen moesten dit jaar naar het ziekenhuis vanwege een coronabesmetting. In het CMC liggen nu nog dertien patiënten, van wie vijf op de afdeling Intensieve Zorg.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | 4260 mensen op Curaçao kregen Corona in 2020

  1. Nog geen half procent van de covid patienten is overleden. Erg laag. Als deze cijfers kloppen is de vraag vervolgens hoe dat kan. Met zoveel dikke en obese mensen, diabetes, hoge bloeddruk en een tamelijk ongezonde (fast food, truk di pan) levensstijl. Wat zou onze dr. Izzy daar van vinden?

  2. Twee doden te betreuren agv COVID-19 vandaag.

  3. Het valt om dat mensen elkaar op straat gewoon een hand geven en omhelzen met de beste wensen. Laten we hopen dat de cijfers komende weken niet naar boven uitschieten.

    Het is toch raar om te zien dat de pastoor nog voor een volle kerk over een kelk met hosties staat te preken.

    Al die aerosols vallen regelrecht op die hosties en dan wordt het daarna ook nog aan de kerkgangers uitgedeeld met de woorden “esaki ta kurpa di señor”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *