28 C
Willemstad
• zondag 23 juni 2024

Extra | Journaal 21 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, June 20, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, June 19, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 19 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, June 18, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Zoon Helmin Wiels gaat de politiek in

HomeMediaParadiseFM | Zoon Helmin Wiels gaat de politiek in
Wiels sr. richtte zelf de partij op, maar werd in 2013 doodgeschoten. Zijn zoon wil nu in de voetsporen van de vader treden.

De zoon van de vermoorde politicus Helmin Wiels heeft zijn intrede gedaan in de Curaçaose politiek.

Helmin Wiels jr heeft zich aangesloten bij de partij Pueblo Soberano. Dat heeft partijleider Ben Whiteman laten weten. Wiels sr. richtte zelf de partij op, maar werd in 2013 doodgeschoten. Zijn zoon wil nu in de voetsporen van de vader treden.

Helmien Wiels jr. heeft laten weten dat hij meer jongeren wil interesseren voor de politiek. Volgens Wiels jr. heeft zijn vader veel goeds gedaan voor Curaçao gedaan. Hij wil dat voortzetten.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

22 reacties

 1. Ojos, Steven Walroud heeft HEAO gedaan. En had een redelijke baan bij de ING bank. Of hij een goede politico is, laat ik in het midden.

  Ik mag hem wel, want hij heeft veel voor de salsa kunnen betekenen.

  Terug naar don nadie Wiels jr. kijk het is niet eerlijk dat hij geen salario van een parlamentario mag verdienen.
  Als Gibi Doran, Constancia, schotte, Cijntje etc die niets maar niets hebben kunnen presteren, maar wel firse salarissen als parlementarios mogen verdienen, dan mag hij dat ook. En dat mag de cholers in Punda ook. Maak die chollers ook parlamentarios. Wij aks belastingbetalers betalen wel. Met plezier.
  Totdat de boel in mekaar stort.

 2. RR, Walroud redelijk goed gestudeerd, zijn bij verdiensten waren ooit dansleraar en nog ‘n goeie ook , heeft het volk niet opgelicht zoals velen. Moet KK ook even weten wb charles cooper. Volgens mij is hij Mr. Oplichter geworden en niet ervoor gestudeerd, zit in de genen

 3. Ik geef hem groot gelijk. Wiels Jr. is van beroep kapper(pelado in het papiaments), Een beroep waar je geen salaris hebt van 13.000– guldens per maand.
  Wiels Jr, is wel degelijk op de hoogte dat Gibi Doran, Juvinell Carolina, diploma vervalster Constancia,salsa dansdocent Walroud, een heleboel (ex) politie agenten, Cleopha, een (ex)douaneambtenaar,verpleegster , zakeman die zijn tijd dagelijks doorbrengt in zijn zaak, met het niets doen, maandelijks worden beloond met een riante salaris van 13.000,– boeboes.
  Hij is natuurlihk niet van gisteren, dus de mogelikheden naar zo’n salaris laat hij zeker zijn neus niet voorij gaan.
  Een probleem met Pueblo Soberano is dat deze partij bezig is met het uitblazen van haar laatste adem.

 4. Pueblo Soberano kan beter helemaal stoppen volgens kinderen Helmien Wiels.

  De kinderen van Helmin Wiels willen niet dat Pueblo Soberano meedoet aan de verkiezingen op 30 september. Volgens Savanna en Helmin jr. heeft de partij het gedachtengoed van hun vader uit het oog verloren. Soberano-politici die toch mee willen doen, moeten hun eigen partij oprichten. Om hun eis kracht bij te zetten, stellen de twee dat ze het logo en de partijnaam hebben geregistreerd als merk en niet meer gebruikt mag worden door anderen.

  En nu meedoen? Heeft deze jongen een goede CV?

 5. @Kaat, LOL. Cooper is een typische doorsnee Politicus van Curaçao, die redelijk goed gestudeerd heeft, vervolgens denkt dat hij/zij zich alles kan permiteren, en veroorloven.

  @Brian S. , idd Hij is ook nog gedeputeerde geweest, en zich van alles toebedeeld.
  Maar wie (nog) niet.

  Ik wil geen autonomie onder deze ratten, die vinden dat ze landje mogen spelen, omdat ze lid van een familiepartij zijn YdK.

  Ze willen alleen maar autonomie hebben om ongecontroleerd te kunnen roven.
  En rovers zijn het,bijna allemaal.

  Smerige politieke cultuur is het, die vooral goed is in elkaar beschuldigen.
  Maar niets voor elkaar krijgt

 6. KK, bedoel je charles cooper, die de staatskas leeggeroofd heeft, die 35 stemmen kreeg voor z’n nieuwe partij, die niet door de screening kwam, die de belastingdienst aan ‘t oplichten was, die zoveel deals met schotte onder de tafel heeft afgesloten, die van al deze dingen zo’n vette bankrekening heeft overgehouden. Diegene , die nu zo’n grote mond heeft, en die er zo weldoorvoed uitziet, die van het koloniale Nederland ten volle heeft geprofiteerd. Bahbahbah.

 7. Niet om het een of ander het wordt met de dag erger hier op deze klip .
  De appel valt niet ver van de boom
  En als de vos de passie preekt boer pas op je kippen .

 8. Eeen ding heeft Wiels wel goed gedaan , laten zien wie monk kdnt is, heeft niks geholpen, is nu zgn palementarier. Moet ‘n volksvertegenwoordiger zijn: brandstichter, dronkaard, fraudeur , dief, chavez, fidel castro, chequevarra kunnen bij monk op les. Lusten we nog peultjes.

 9. Wij in NL noemen zulke figuren als Wiels jr een voetzoeker en die steken wij op oudjaars nacht met veel bombarie op, de voetzoeker zoekt en gild hard en geeft dan als laatst een doffe klap en we horen hem nooit meer.

 10. …”En wat heeft Helmien goed gedaan? HIj liet Charles en Gerrit de schatkist leegroven.
  Zal wel een Anthony Godett 2 worden”…

  Precies @Brian S.!
  Wiels was een sneaky, die andere het vuile werk liet doen. Hij, zijn zus en broer hadden een sleutelpositie in de coalitie en gebruikten die macht om posities,privileges en voordelen af te dwingen! Zijn partij keek toehoe de volle schatkist leeggesnaaid werd.

  En het kon ze geen zier schelen!
  In hun ogen waren ze geld aan het verbrassen van de o zo ferfoeide Nederlander, en niet van de Curaçaose burger.
  Zo denkt de gemiddelde politicus over de staatskas.
  Ze doen niets slechts als ze staatdgeld verbrassen, ze eisen slechts hun voorschot op van de reparation fee voor koloniale slavernij die NL nog schuldig is

 11. ALs hij wat voor het eiland wil doen dan moet je zeker niet bij de PS zitten.
  Zit vol met mislukkelingen en zakkenvullers. Ooms en tantes van deze heer hebben ook geen verleden om trots op te zijn.

  En wat heeft Helmien goed gedaan? HIj liet Charles en Gerrit de schatkist leegroven.

  Zal wel een Anthony Godett 2 worden

 12. Arm land waar politieke partijen als familiebedrijven worden gezien. Een politieke partij gaat over visies en wereldbeelden waar mensen in zitten die meerwaarde kunnen verlenen bij het oplossen.
  Op Korsow heeft het politieke gajes alleen maar meerwaarde bij het creëren van problemen.
  “Vuilnisman, kan deze zak ook mee?”

 13. Wiels was een haatzaaier, een typische Curaçaose politicus, wiens voornaamste troef was:”Makamba- , Nederland én blankenhaat zaaien en zijn volgelingen aanzetten om geweld te plegen tegen blanken.

  Wat ook heel goed gelukt was in 2008 of 2009 in Pietermaai smal, toen Nederlanders en blanken als een stel wilden achterna werden gezetenen gestenigd werden door deze laffe met haat doordrenkte Wielsaanhangers.

  Aubry, Werner Wiels en Marvelien Wiels hebben behoorlijk gegraaid, MDPT en de laatste heeft zich ontpopt tot een ware dictator in het Curaçao.

  Waarom gaat deze jongen de politiek in? Wat zijn zijn talenten, kundes en vaardigheden?
  Oo welke merites meent hij een politiek carriere te verdienen?

  Makambas Demoniseren, Opstoken? Haatzaaien, opruien, dictatortje spelen, SSC leegroven, Overheidsfondsen plunderen, personeel terroriseren, zichzelf verrijken?

  Ik kijk naar de foto en denk: Anthony Goddet II, ook een die op de roem van zijn corrupte vader wil meeliften, maar werkelijk geen talenten bezat, behalve net als zijn vader zakken vullen, en opstoken, boel in de fik steken, en rotzooi trappen.

  Maar ja, op Curacao ben je een held en krijg je een plein en/ of straat met buste naar je vernoemd als je een monumentale stad in de fik steekt, winkels plundert en/of mensen obv hun ras opjaagt!

  Wat een akelige partij, die Pueblo Boberano, voor en door met haat doordrenkte mensen..

 14. Volgens Wiels jr. heeft zijn vader veel goeds gedaan voor Curaçao gedaan. Hij wil dat voortzetten.

  Kan Wiels jr of iemand anders mij helpen om deze raadsel op te lossen ?
  Wat heeft zijn vader dan goeds gedaan ?
  En waar was deze don nadie Wiels jr toen zijn familie ons eiland leegroofde ?
  Hij kan beter met zijn don nadies ooms en doña nadie tante gaan praten om een klein beetje van ons gestolen geld en keuken te retourneren .

  Ja Wiels jr, wordt parlamentario en verdien een riante salaris om niets e doen. It’s easy money bro.

  Een vraag aan die don nadie Wiels jr . Heb jij een opleiding gevolgd om maar iets voor ons eiland te betekenen ? Heb je papieren ?
  Ja, ik weet het antwoord al pipo.

 15. “hij meer jongeren wil interesseren voor de politiek.”
  eindelijk iemand met visie in de politiek. Deze man gaat vraagstukken zoals slecht onderwijs, begrotingstekorten, en te veel ambtenaren oplossen

 16. ” Volgens Wiels jr. heeft zijn vader veel goeds gedaan voor Curaçao gedaan.” Het zo mooi geweest zijn als hij 3 dingen, nou ja of mischien één ding dat Wiels goed gedaan heeft had genoemd.

  Zowel zijn tante als oom hebben op onbeschofte wijze hun zakken gevuld. Net nu we dachten af te zijn van de Wiels, krijgen we dit weer!!

  Hij wilt jongeren interesseren voor de politiek dan kan hij met Lon Mutueel een team vormen en laagopgeleide jongeren die op hun 17 al vader zijn voor de politiek interesseren dat zal het land echt vooruit helpen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties