ParadiseFM | Vonnis niet meer nodig: Moses komt vrijwillig naar vergadering


Statenlid Marilyn Moses heeft vandaag aan het eind van het kort geding van Shaheen Elhage aangegeven dat ze vrijwillig naar de komende vergadering van het parlement gaat. Daarmee lijkt het niet meer nodig dat de rechter een vonnis wijst.

Als Moses niet gaat, zal rechter Kimberley Lasten uiterlijk 12 augustus uitspraak doen in het kort geding dat vandaag is behandeld.

Het gaat om de vraag of de rechter Statenleden kan dwingen om naar een parlementsvergadering te komen. Rechter Lasten probeerde tijdens de zitting de partijen dichter bij elkaar te laten komen.

De rechter betreurde echter dat de Statenleden in een kort geding bijeen moesten komen. “Want ons land is in crisis. En we verliezen op deze manier tijd en geld.”

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Vonnis niet meer nodig: Moses komt vrijwillig naar vergadering

 1. Wat een gedoe om niets, Elhage wilt gewoon naast zijn inkomsten als apotheker nog 14000 per maand erbij.

 2. Hans, mozes heeft toch maar de stoute schoenen aangetrokken, zorg je dan wel voor beveiliging mozes? Je kent inmiddels je kostgangers.

 3. Schaamteloos om het zover te laten komen. Geen enkel respect voor die vrouw.

 4. Dit had ze beter niet vooruit kunnen melden. de vorige die zijn aanpak vooraf melde was Helmin Wiels, en toen stak deze groep van afwezige hier een stokje voor. om het maar netjes uit te drukken.

 5. Zij kunt zich onderscheiden van die andere koekenbakkers .
  We gaan het beleven .

 6. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels

 7. “De rechter betreurde echter dat de Statenleden in een kort geding bijeen moesten komen. “Want ons land is in crisis. En we verliezen op deze manier tijd en geld.”
  Dat zal degenen die 14.000 florijnen casseren en de zaken vertragen een rotzorg zijn. Als ik het maar goed heb. Er is er tenminste één van die bende die wel wat laat nog enig fatsoen laat zien. Nu kijken of ze het waar maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *