ParadiseFM | Verbazing over stap Rozendal

Zelf laat Rozendal in een verklaring weten zich te gaan oriënteren op een andere manier om de bevolking zo goed mogelijk te kunnen dienen | Jeu Olimpio

Bij de partij MAN is met verbazing gereageerd op de beslissing van parlementariër Elsa Rozendal om uit de partij te stappen. Ze levert daarbij haar zetel in.

Volgens voorzitter Yves Schoop zei Rozendal gisteren tegen hem dat ze haar beslissing had genomen nadat er in de afgelopen periode veel mis is gegaan in de communicatie binnen de partij.

Zelf laat Rozendal in een verklaring weten zich te gaan oriënteren op een andere manier om de bevolking zo goed mogelijk te kunnen dienen.

Rozendal laat weten in haar verklaring de komende feestdagen te gebruiken om goed na te denken over haar volgende stap. Volgens Schoop heeft ze tegen hem ontkend dat er al afspraken zijn om naar een andere partij te gaan. Partijvoorzitter Yves Schoop zal haar plaats in het parlement innemen.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Verbazing over stap Rozendal

 1. Van weinig betekenis behalve van partij naar partij springend, just like the rest of them.

 2. Is dit niet gewoon een lekker ding die ook een baantje wil?

 3. Behaalde resultaten van heel heel vroeger , bieden geen garantie voor de toekomst .
  Dus op naar de volgende clubje .
  Het is vreemd , heel vreemd .

 4. En bij het aftreden van een minister of statenlid kunnen we weer de vraag stellen wat deze persoon feitelijk voor het land heeft betekend (in positieve zin). Roept u maar.

 5. Het is wel apart dat MAN zegt verrast te zijn, het is de modus operandi van Rozendal, het zinkend schip verlaten en zich aansluiten bij een nieuwe partij.

  Zo kwam ze toch ook bij MAN toen PAIS van Alex Rosario ten dode was geschreven.

 6. De Rechtsstaat

  In uw eigen woorden (esaki si no ta):

  IKAKSEPTABEL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *