ParadiseFM | Rojer uitgeschakeld in US open

Drie jaar geleden won het duo de US Open.

Tennisser Jean-Julien Rojer is vlak voor de finale uitgeschakeld in de US open.

Samen met zijn Roemeense partner Horia Tecau haalde hij gisteren de halve finales, maar verloor daarin in twee sets helaas van Brazilië. Drie jaar geleden won het duo de US Open.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Rojer uitgeschakeld in US open

 1. Abraham Mossel

  Wim @ Ik denk dat Rojer met deze halve finale toch nog effe meer dan een 100.000,00 $ in zijn tas heeft geslagen, het kan zelfs meer zijn, ik weet het niet! ps @ Wim wat betreft ” Shurandy met ik ben zo blij ik ben zo blij ” heb je helemaal gelijk, Shurandy is en was toen in ieder geval een konten kruiper van Gerrit de Raaf, heb eens een tekening gezien in de telegraaf dat alleen de voetjes van Shurandy uit de kont van Gerrit staken.

 2. Abraham Mossel

  Wim @ Ik denk dat Rojer met deze halve finale toch nog effe meer dan een 100.000,00 $ in zijn tas heeft geslagen, het kan zelfs meer zijn, ik weet het niet!

 3. Op je hoogtepunt stoppen is weinig gegeven.

  Vaak gaan sporters door omdat er toch nog wat geld binnenstroomt op basis van prestaties uit het verleden, maar wordt het een zielig vertoon op het sportveld.

  Shurandy Martina is daar een goed voorbeeld van. Die komt Menki Rojer niet eens meer voorbij, maar blijft doorgaan.

  Treurig.

  PS
  Shurandy, nog gefeliciteerd met de verjaardag van je grote vriend Gerrit Schotte gisteren, hij krijgt vandaag gezelschap in Bon Futuro van partijgenote Jacinta Constantia.

 4. Curacao revisited

  Drechi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *