ParadiseFM | Gillian Justiana nieuwe assistent

De 29-jarige Justiana wordt assistent van Guus Hiddink

Het Noord-Hollands Dagblad meldt dat de aanvoerder van de voetbalclub IJsselmeervogels, Gillian Justiana, per direct stopt met zijn voetbalcarrière.

De 29-jarige Justiana wordt assistent van Guus Hiddink, die de nieuwe bondscoach is van het Curaçaose voetbalelftal. Justiana kwam zelf zestien keer uit voor het nationale team van Curaçao.

Hij is zelf benaderd door Hiddink en beschouwt de nieuwe functie als een grote eer. Zijn voetballoopbaan is volgens hem daarmee meteen beëindigd.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Gillian Justiana nieuwe assistent

  1. Abraham Mossel

    Ben vroeger toen ik in de beurt van Spakenburg woonden vaak naar Spakeburg of Ijselmeervogels gaan kijken toen waren het nog Hoofd klase amateurs, leuk om naar te kijken vooral het plubliek wat de voetballers verrot scholden bij een foute bal maar wel de dag erna helemaal in het zwart naar de kerk gingen, je kon alleen maar op een fiets rond rijden op zondag reed je op een brommer dan had je kans dat dat je dood was. Stond er als jonge jonge met mijn ouders op de eerste camping van boer Koops, we waren er met met mijn Opa en Oma de enigste op een groot weiland, je moest er poepen in een hok boven een sloot wassen kon je uit de kraan en zwemen in het ijselmeer, mijn vader ging er alleen heen omdat hij er goed kon vissen op paling, maar het was wel leuk

  2. Ijselmeervogels? Loopbaan?

  3. Zijn voetballoopbaan is volgens hem daarmee meteen beëindigd.” Ben benieuwd hoe hij zelf op zijn eigen carriere terug kijkt, beschouw hij zich zelf als een mislukkeling? Het moet een marteling zijn om elke week andere voetballers op TV te zien schitteren bij topclubs terwijl je zelf de talenten ontbreekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *