ParadiseFM | Restaurant Chinatown afgebrand

De brand is waarschijnlijk in de keuken van het restaurant begonnen.

Het Chinese restaurant Chinatown aan de Jan Noorduynweg is gisterenmiddag volledig afgebrand.

Rondom kwart over vier kwamen er meldingen binnen bij de brandweer, die kon de brand blussen. Daarmee kon niet worden voorkomen dat het interieur volledig werd verwoest.

De brand is waarschijnlijk in de keuken van het restaurant begonnen. Het forensisch en technisch team van de politie zal de oorzaak van de brand verder onderzoeken.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Restaurant Chinatown afgebrand

 1. Tico Martina

  Zeer triest inderdaad. Kwam er graag. 1 van de weinig restaurants die hygiene en vriendelijkheid hoog in het vaandel hadden.

 2. Deze aardige mensen zitten al een tijd op Curacao. Het is geen halve toko zeg maar. Lijkt me dat ze wel goed verzekerd zijn.
  Maar dan nog. Uiteindelijk zijn er alleen verliezers

 3. Beste José, laten we hopen dat deze eigenaar goed ingeburgerd is en weet dat zoiets als brandverzekering betaat.

  Wellicht kan je nog herrinneren dat ooit Esperanza Supermarket achter het voetbal veld in Suffisant aan het rand van het bos zat en Seru Fortuna werd gebouwd. Toeval of niet, “Esperanza Supermarket” is platgebrand en kon opnieuw op een betere lokatie openen. Laten we hopen dat het deze eigenaar ook zo goed gaat.

 4. Voor Trui,
  Leef je hier eens in: iemand die als moedertaal Chinees heeft, die hier heeft moeten leren met niet één maar met 3 of 4 volslagen vreemde talen om te kunnen gaan, die zich met hard werken een leven heeft opgebouwd in de op zich al uitermate riskante horeca wereld, die de afgelopen acht maanden ook nog eens fors te kampen heeft gehad met het verlies van klanten door de Corona crisis, en die nu ineens in één klap alles wat hij over de jaren heeft opgebouwd verliest. En jij kan niets beter bedenken dan met zo’n misselijke flauw grap hem nog trap na te geven. Je moet je schamen.

 5. Vind dit zeel elg.

  Voor mij, want deze Chinees had uitstekende babi pangang.

  In glote polties.

 6. Geeft ze ongelijk, in deze tijd heb je meer aan een goede brandverzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *