ParadiseFM | Recordopkomst bij voorverkiezingen; PNP de grootste

Andere partijen die de kiesdrempel van 789 handtekeningen hebben gehaald zijn KUMUN, Vishon, Un Kambio Pa Korsou, Partido Demokraat en Kousa Prome.

PNP heeft bij de voorverkiezingen van afgelopen weekend de meeste steun gekregen. De partij van lijsttrekker Ruthmilda Larmonie-Cecilia verzamelde 3374 handtekeningen.

KEM van Michelangelo ‘Lo’ Martines en Trabou pa Korsou van Rennox Calmes completeren de top drie. Andere partijen die de kiesdrempel van 789 handtekeningen hebben gehaald en naar de verkiezingen mogen, zijn KUMUN, Vishon, Un Kambio Pa Korsou, Partido Demokraat en Kousa Prome.

Een recordaantal van 19.226 mensen ging afgelopen weekend naar een van de elf locaties waar ze hun steun aan een politieke partij konden geven. Alle partijen die de kiesdrempel gehaald hebben, mogen meedoen aan de Statenverkiezingen van 19 maart. De partijen die nu al in het parlement zitten, zijn sowieso verzekerd van deelname. In totaal doen maarliefst vijftien partijen mee aan de verkiezingen.

(Foto: PNP)

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Recordopkomst bij voorverkiezingen; PNP de grootste

 1. @Just Saying, Misschien heeft Rennox gevraagd of zijn voormalige vakbondsleider vader hem kon helpen?

 2. Just Saying

  Je partij ‘Trabou pa Korsou’ noemen en zelf als werkweigeraar thuis gaan zitten terwijl je 15.000 naf per maand opstrijkt. Ruim 2.000 mensen hebben daar kennelijk geen enkel probleem mee als je maar belooft de onderstand te verhogen naar 1.100 naf per maand. Uiteraard worden er geen kritische vragen gesteld over de financiering van dit plan….

 3. PNP is een slangenkuil, iedereen weet hoe Balborda plotseling plaats moest maken voor Camelia Römer die vervolgens de partij in de dolk in de rug heeft gestoken.

 4. Hier kan je in de politiek doen wat je wil, geen hond die ernaar kijkt.

 5. Vergane glorie .
  Iedereen wil wat binnen harken .
  Ons kent ons en de oude tijden herleven .

 6. Moet dat corrupte PNP zooitje het roer overnemen?
  Ze zijn geen háár beter dan MFK, en Pueblo S.oberano.
  Het wordt niets op dit eiland, waar de regels omzeilen en geld verspatten de norm is.

 7. Ongelooflijk. Larmoenie kan wellicht uitleg geven over de 696 bonnen die zij en hasr mede PSers heeft ondertekend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *