ParadiseFM | Parlement keurt jaarrekeningen goed

In zijn eerste reactie zei Gijsbertha dan ook opgelucht en blij te zijn dat de jaarrekeningen zijn goed gekeurd | Persbureau Curacao

Het Curaçaose parlement heeft gisteren de jaarrekeningen goedgekeurd van het Land Curaçao van de jaren 2016, 2017 i 2018.

Nu is het aan minister van Financiën Kenneth Gijsbertha om de jaarrekeningen volgens de regels in te dienen. Dat is sinds 2010 niet meer gebeurd. Maar Gijsbertha heeft aangegeven er in de komende maanden aan te willen werken om dat alsnog te doen.

Het College Financieel Toezicht heeft er de afgelopen periode meerdere keren op gehamerd dat de jaarrekeningen moeten worden goedgkeurd.

In zijn eerste reactie zei Gijsbertha dan ook opgelucht en blij te zijn dat de jaarrekeningen zijn goed gekeurd.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “ParadiseFM | Parlement keurt jaarrekeningen goed

 1. Mr & Mrs Give-me-more-bribes uit het volksverlakkersorgaan keuren goed wat Mr & Mrs I-can-only-count-for-me uit het bestuurscollege hen voorgekauwd hebben. En de cft geeft de maat aan.
  Tsjonge, wat een circus.
  Allemaal terug naar de taalles:
  ik bedrieg,
  jij bedriegt,
  hij/zij bedriegt,
  wij bedriegen,
  jullie bedriegen,
  zij bedriegen.

 2. Brallenment is een betere benaming voor deze totaal disfunctionele reisverenigingclub

  21 lolins met alleen maar dolins en don….

 3. Het parlement kan alleen de eigen maandelijkse salarissen goedkeuren.

 4. Dj Doran vroeg aan dansleraar Walroud wat ‘debet’ en ‘credit’ betekende.

  Walroud zei dat de 14,000 guldens die Doran iedere maand ontvangt bij hem gecrediteerd worden en bij de bank gedebiteerd.

  Toen begreep dj Doran het helemaal niet meer.

 5. …..”Dat het parlement ze heeft goedgekeurd mag geen verrassing zijn en is niet zo moeilijk. Maar wie van de leden heeft ze daadwerkelijk gelezen en begrepen ??”…..

  Kunnen ze lezen in het parlement?

 6. Dat het parlement ze heeft goedgekeurd mag geen verrassing zijn en is niet zo moeilijk. Maar wie van de leden heeft ze daadwerkelijk gelezen en begrepen ??.

 7. …..”Nu is het aan minister van Financiën Kenneth Gijsbertha om de jaarrekeningen volgens de regels in te dienen. Dat is sinds 2010 niet meer gebeurd”….

  Dat krijg je als je bestuurders kiest die niet kunnen besturen, maar vooral een groote smuil hebben en anderen de schuld van alles geven behalve zichzelf in de spiegel bekijken,

  en vooral bezig zijn met
  “toko-in-toko dingen

 8. Wie heeft de jaarrekeningen goedgekeurd?

  Victor Bergisch (Ennia), Erik van Eps (Girobank), Anthony ‘U betaalt, ik teken’ Cijntje, de oplichter Henry Jourdain, Gianni ‘Mob’ Schob van EY of gewoon Geomaly Martes van SOAB, de schaamteloze kontenlikker van de politieke elite?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *