ParadiseFM | Aruba krijgt weer avondklok

Ook is live muziek niet meer toegestaan. Restaurants mogen binnen wel muziek draaien, maar er mag niet gedanst worden.

De Arubaanse regering heeft besloten om vanaf morgen weer een avondklok in te voeren van 23.00 tot 5.00 uur. Er is wel een uitzondering gemaakt voor Oudejaarsavond, dan gaat de avondklok pas om 2.00 in.

Arubanen mogen binnen maximaal 10 personen op bezoek hebben, buiten mogen dat er 25 zijn. De horeca moet om 22.00 uur sluiten, ook op Oudejaarsavond, hotels zijn hiervan uitgezonderd.

Ook is live muziek niet meer toegestaan. Restaurants mogen binnen wel muziek draaien, maar er mag niet gedanst worden. De maatregelen gelden in ieder geval tot 3 januari.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Aruba krijgt weer avondklok

 1. Premier Aruba ontvangt doodsbedreigingen na instellen avondklok
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/premier-aruba-ontvangt-doodsbedreigingen-na-instellen-avondklok/ar-BB1ckIdO?ocid=msedgntp

  Er wordt daar te veel gezopen zoals ik al eerder schreef. Als straf de avondklok vanaf morgen om 20:00 laten ingaan, net als op “duschi” Korsow.

 2. Avondklok Aruba 22:00. Valt mee. Advies: Als de Corona crisis bedwongen is na 8:00 p.m. geen alcohol meer schenken. Op Aruba is het alcohol misbruik nog hoger dan op Curacao en dit heeft relatief veel verkeersongelukken, vechtpartijen en huiselijk geweld tot gevolg.

  Op Curacao gaat de avondklok om 20:00 in, dus niet te veel klagen Aruba.

 3. In Tanki Flip en Tanki Leendert zal er voornamelijk getankt worden aan de bar buiten…De dames zitten binnen, kijken bedenkelijk naar buiten naar manlief die haar ook daar de broodnodige aandacht ontzegd en zich in fraterniteit steeds verder een stuk in de kraag aan het drinken is terwijl zij binnen steeds verder oververhit raken.

  De heilige Hermandad heeft uiteraard ook op oudejaarsavond geen landelijke dekkingscapaciteit en zal dus keuzes moeten maken.
  Chocolate city zal wel bezoek krijgen voor spot checks. Dat is makkelijk scoren met de mak gemaakte en ondergeschoven schapen daar.

  Met een beetje creativiteit kan het verbod op muziek maken wel worden ontlopen. Rammelen met de matrimonial op de knieën, trommelen op tafel en andere ritmische begeleidingen komen voort uit de dandé muziekcultuur. De ziel en het zijn van ieder wezen. Dat laten zij zich niet zomaar afpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *