30 C
Willemstad
• maandag 20 september 2021 19:26

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Aruba krijgt weer avondklok

Ook is live muziek niet meer toegestaan. Restaurants mogen binnen wel muziek draaien, maar er mag niet gedanst worden.

De Arubaanse regering heeft besloten om vanaf morgen weer een avondklok in te voeren van 23.00 tot 5.00 uur. Er is wel een uitzondering gemaakt voor Oudejaarsavond, dan gaat de avondklok pas om 2.00 in.

Arubanen mogen binnen maximaal 10 personen op bezoek hebben, buiten mogen dat er 25 zijn. De horeca moet om 22.00 uur sluiten, ook op Oudejaarsavond, hotels zijn hiervan uitgezonderd.

Ook is live muziek niet meer toegestaan. Restaurants mogen binnen wel muziek draaien, maar er mag niet gedanst worden. De maatregelen gelden in ieder geval tot 3 januari.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

3 reacties

  1. Avondklok Aruba 22:00. Valt mee. Advies: Als de Corona crisis bedwongen is na 8:00 p.m. geen alcohol meer schenken. Op Aruba is het alcohol misbruik nog hoger dan op Curacao en dit heeft relatief veel verkeersongelukken, vechtpartijen en huiselijk geweld tot gevolg.

    Op Curacao gaat de avondklok om 20:00 in, dus niet te veel klagen Aruba.

  2. In Tanki Flip en Tanki Leendert zal er voornamelijk getankt worden aan de bar buiten…De dames zitten binnen, kijken bedenkelijk naar buiten naar manlief die haar ook daar de broodnodige aandacht ontzegd en zich in fraterniteit steeds verder een stuk in de kraag aan het drinken is terwijl zij binnen steeds verder oververhit raken.

    De heilige Hermandad heeft uiteraard ook op oudejaarsavond geen landelijke dekkingscapaciteit en zal dus keuzes moeten maken.
    Chocolate city zal wel bezoek krijgen voor spot checks. Dat is makkelijk scoren met de mak gemaakte en ondergeschoven schapen daar.

    Met een beetje creativiteit kan het verbod op muziek maken wel worden ontlopen. Rammelen met de matrimonial op de knieën, trommelen op tafel en andere ritmische begeleidingen komen voort uit de dandé muziekcultuur. De ziel en het zijn van ieder wezen. Dat laten zij zich niet zomaar afpakken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 20 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur Curaçao

Met filmpje BnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al...

Column Youp | Stank voor Ank

Afgelopen week liep ik te duimen dat ons land niet bij een oorlog betrokken zou raken. Ik was bang dat we met onze minister van Defensie niet...

Volkskrant | Bij de demonstratie in Washington: ‘Je merkt hoe groot het geloof in The Big Lie is’

Nick de Jager Uit angst voor een tweede January 6 wemelt het nu van de politiemensen voor het Capitool in Washington. Daar betuigen demonstranten hun steun aan degenen...

NDH | BNNVARA-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op Curaçao

Op Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse...

ParadiseFM | Werkloosheid gaat stijgen volgens IMF

De werkloosheid gaat stijgen tot 24,3% volgens het IMF. Volgens de regering zijn de cijfers te vergelijken met cijfers van de Centrale Bank van Curaçao en Sint...
- Advertentie -