ParadiseFM | Onderwijsvakbond overhandigt resolutie

Met resolutie

De onderwijsmanifestatie verliep verder rustig en vreemdzaam

Aan het eind van de onderwijsmanifestatie in Punda is vanochtend een resolutie overhandigd aan het Parlement, de regering en de gouverneur van Curaçao.

Daarin staat onder meer de eis om onderwijs uit te roepen tot nationale prioriteit. Ook moeten alle schoolgebouwen opgeknapt worden. De docenten willen dat alle leerlingen op het eiland zo goed mogelijk onderwijs krijgen en er geen bezuinigingen plaatsvinden.

De leider van onderwijsbond DOEN Marbella Felipa stelde vanochtend tijdens de manifestatie van onderwijzers dat docenten geen bezuinigingen accepteren. Ook had ze volgens eigen zeggen een boodschap voor het hele Koninkrijk: ‘Mark Rutte opletten! Huiswerk hoofdrekenen moet opnieuw!’

De actie werd gesteund door onderwijsbonden op Aruba en Sint Maarten. Ook waren verschillende vuilnismannen aanwezig om de actie te steunen.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

2020 07 03 – Resolutie DOEN Onderwijsmanifestatie 20200703 by Knipselkrant Curacao on Scribd

3 Reacties op “ParadiseFM | Onderwijsvakbond overhandigt resolutie

  1. Nee..Nederland doet niets verkeerd.
    In Holland is alles beter!!!

  2. Wat heeft Rutte met ons onderwijs te maken?? Wij schoppen er hier toch zelf een rotzooi van? Nog even en we leggen alles bij Nederland neer, wordt dan ook maar een bijzondere gemeente zou ik zeggen!

  3. Zolang viswijf Margit de Freitas Bras (Studiefinanciering) met instemming van commissaris Remigio Booi anderhalf miljoen mag overmaken aan drankorgel Carla Hueck van het bureau Exerientia, kan er nog genoeg bezuinigd worden op het onderwijs.

    Zolang oderwijsministers als Alcala Walle maandelijks de wereld kunnen overvliegen voor het bijwonen van kutconferenties, kan er nog genoeg bezuinigd worden op het onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *