ParadiseFM | Beslissing over noodsteun uitgesteld

Vlnr.: GevMins Guillfred Besaril, Rene Violenus en Anthony Begina | NOS

De beslissing over een derde tranche noodsteun uit Nederland is vandaag niet gemaakt.

Vandaag zou hierover gesproken worden, maar volgens de Gevolmachtigde Ministers van Curacao, Aruba en Sint Maarten kan er nog geen akkoord worden gegeven. Nederland zou namelijk de voorwaarden voor onder meer bezuinigingen te snel willen doorvoeren. Dat meldt Caribisch Netwerk.

Vrijdag 10 juli staat het onderwerp weer op de agenda.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Beslissing over noodsteun uitgesteld

 1. Ambulant

  De politiek in NL moet een keer begrijpen dat het hier niet veel anders is dan st Maarten.
  Gewoon ingrijpen.
  En lak hebben aan de herrie.
  Op gelijk niveau kan je discussieren.
  Maar op Neanderthaler niveu telt alleen de grootste knots.
  NL Sukkels
  Er is geen gelijk niveau.
  Sharks tegen.. …… Hondjes.

 2. Tico Martina

  Zou Begina eigenlijk niet tegen zichzelf in bescherming moeten worden genomen. De beste man woont al decennia in Nederland en heeft conform zijn CV een goed stel hersenen. Echter bij elk interview slaat hij een flater van gewelste. Nu mag hij weer meedoen met de grote jongens in de besprekingen en als verwacht gaat hij dwarsliggen. Hem maakt het niet uit want zijn centjes krijgt hij toch wel en hij leeft als een God in Frankrijk. Echter de arme drommels op Curacao hebben daar niet veel aan. Begina laat je aub vrijwillig opnemen samen met het hele zooitje van PAR/PIN/MAN.

 3. Curacao revisited

  2 volgevreten dikzakken die zich zorgen maken om armoede en voedsel tekorten op Curacao? Begina je bent gewoon een loopjongen en hebt nog nooit enige vorm van compassie en visie getoond zolang je eigen buik maar gevuld kon worden

 4. En daar staat Begina met zijn klauwen tot aan zijn ellebogen in zijn broekzakken. Een houding die ons denken wel typeert. Bedankt “er is geen honger op Curacao” Begina !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *