30 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 11:56

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Intensieve gesprekken met Nederland

Curaçao is het niet eens met het oorspronkelijke voorstel, maar wil wel kijken of er toch meer punten zijn waar beide landen het over eens kunnen worden | Persbureau Curacao
Volgens minister-president Eugene Rhuggenaath voert Curaçao sinds afgelopen vrijdag ‘intensieve’ gesprekken met Nederland. Doel van de gesprekken is om te kijken of het lukt om elkaar meer te naderen.

Daarbij gaat het vooral over de invoering van een Caribische Hervormingsentiteit. Curaçao is het niet eens met het oorspronkelijke voorstel, maar wil wel kijken of er toch meer punten zijn waar beide landen het over eens kunnen worden.

Dat zei Rhuggenaath gisteren tijdens een nationale toespraak die werd uitgezonden op verschillende radio- en televisie-stations. Rhuggenaath legde uit dat de gesprekken met Nederland ‘intensief’ zijn en worden gevoerd vanuit ‘een positieve insteek’. Of er een akkoord uit komt, durfde hij niet te zeggen.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. Teken zsm bij het kruisje aub, het kop in het zand spelletje is lang genoeg gespeeld!
  Iedereen heeft jullie intenties door, en isjullie spelletjes zat!

 2. @Miraki, zijn wij negers inderdaad zo stupide om meer dan 300 jaren een andere territorium te verrijken, terwijl die van ons naar de verdoemenis afglijd?
  Gaarne wil ik van jou weten wat Curacao aan rijkdommen bezit of beter bezat waarmee de kolonisator zich ermee heeft kunnen verrijken.
  Of ben jij ook een van de velen die iets in de lucht gooi pa e bai biba su bida?

 3. Al weet hij het zelf nog niet maar deze beste man tekent straks gewoon bij het kruisje. Niet omdat het in het belang van Curaçao of de bevolking is maar om zijn eigen verhoogde salaris veilig te stellen.
  Tevens deze inspanningen om aan te geven dat hij helaas geen tijd heeft gehad de afspraken voor de 2e tranches ordentelijk af te handelen.
  Dat is te pijnlijk en dus vlucht je maar in een zinloze discussie. Vorige keer moest hij helaas geopereerd worden en dus die smoes was niet meer bruikbaar.

 4. ‘Curaçao is het niet eens met het oorspronkelijke voorstel’

  Zouden we dit eens in referendum aan het volk voorleggen? Dan zou ‘Curaçao’ wel eens tot heel andere inzichten kunnen komen. Zet die handtekening en ga samen aan het werk op het land vooruit te helpen!

 5. Negers! Die waren meer dan 300 jaar lang goed voor het verrijken van Nederland en de Nederlanders en wat hebben deze achtergelaten? Een uitgebuite braindead aantal mensen zonder opleiding, een land zonder eigen structuur , want wat er was was alleen ten behoeve van de kolonisator!
  Het zal nog wel even duren voordat men volledig op is gestaan en zelf het achtergelaten puin heeft opgeruimd. Want de dwangbuis van Nederland is nog geheel in tact. Men is er nog niet maaar wel goed onderweg al heeft het de schijn tegen.

 6. Curacao voert Intensieve gesprekken met Nederland. Wij zijn al bijna 8 maanden in een pandemie en de topsalarissen zijn praktisch hetzelfde gebleven en de minsters hebben hun salarissen verhoogd.

  Die Nederlanders zullen wel iets hebben van, het is net trekken aan een dood paard om die negers aan hun verstand te krijgen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -