ParadiseFM | Girigorie knijpt oogje toe

Van toeristengroep dreigt hun legaal verblijf te vervallen. Minister van Justitie Quincy Girigorie heeft besloten de groep te gedogen.| foto: Deya Mensche

Op Curaçao bevinden zich gestrande toeristen die door de sluiting van de luchtverkeersroutes niet naar hun land van herkomst kunnen gaan.

Van deze groep dreigt hun legaal verblijf te vervallen. Minister van Justitie Quincy Girigorie heeft besloten de groep te gedogen. Zodra de mogelijkheid zich voordoet, moeten zij terugreizen naar hun land van herkomst.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Girigorie knijpt oogje toe

 1. Waarom “moeten” toeristen terug..
  1 Ze zijn niet besmet en zijn hardstikke safe hier.
  2 Als ze betalen voor hun verblijf.. Komt er nog iets aan geld binnen.

 2. Ik had de kop nieuws waardiger gevonden als hij “girigorie doet beide ogen open”

 3. 3 miljoen naar Ajax en 3 miljoen aan politie bonussen, om hun eigen @xx te beschermen als het volk deze mini-sterren zat zijn en de vlam in de pan slaat.

  Kwistig spatten als het niet je eigen geld is.

  Vakbonden en ministers spelen weer onder één hoedje.
  Worden er allebei wijzer van..

 4. Het is inderdaad bijzonder dat geen cent belasting betalende hoeren een terugvlucht van de overheid krijgen en toeristen die hier vastzitten niet.

  Al hadden die toeristen zelf hun vervroegde terugvlucht kunnen regelen toen er nog gevlogen werd.

 5. Abraham Mossel

  @ Gekker moet het niet [email protected] Girigorie knijpt een oogje dicht, hij moet op passen dat niet eerdaags zijn ogen dicht zijn gesl…n, door mensen die geen vreten meer op de plank hebben om hun kinderen te voeden, maar wel 3 miljoen aan de politie salaris uit de lege staats kas graaien omdat dat eens jaren terug beloofd is, hoe dom kan je zijn om dit nu juist met een geld crisis te doen, dan moet je toch uit een ei komen, en dat zit op een dik betaalde ministers post ( stoel )

 6. Piet Heniger

  Mijn zwager is hier op basis van een toeristenvisum. Retourvlucht is gecancelled. Hij wil graag terug naar zijn gezin. Wellicht dat het nuttig is een meldpunt te maken van petsonen die terug willen naar Colombia, Venezuela en de Domicaanse Republiek. Het repatrieren van sexwerkers naar Colombia en de Dominicaanse Republiek is ook via speciale vluchten geregeld. Kan dat ook niet voor toeristen?

 7. Het tweede dichtgeknepen oogje is dan ivm 50 gldn per uur extra voor overtime politie.

 8. Weet niet of de reactie sarcastisch is bedoeld, maar het nieuws is idd goed. Ik sprak tijdens mijn toegestane ‘joggen’ van de week op de Caracasbaai toevallig op afstand met een echtpaar uit Berlijn die hier vastzaten en zich zorgen maakten over het verblijf.

 9. Wat een geweldig nieuws.!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *