ParadiseFM | Fase 5 van versoepelingen start maandag

De beroemde pontjesbrug van Willemstad is uitgestorven nu Curaçaoënaars zoveel mogelijk binnen moeten blijven | Prince Victor/ANP

Vanaf maandag gaan er weer nieuwe versoepelingen gelden. Zo mogen wassarettes open, car washes, elektrektronicawinkels en garages.

Wel met beperkingen, want de plachi di dia geldt voorlopig nog. Ook moet er een afstand blijven tussen personeel en klanten en moet er ontheffing worden aangevraagd voor personeel.

Volgens de premier kunnen we elke week nieuwe versoepelingen verwachten.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Fase 5 van versoepelingen start maandag

 1. Joep Meloen

  Er rijden inmiddels zoveel auto’s met ontheffing rond dat in het geheel niet meer te controleren valt wie wel en wie niet mag rijden.
  Zelfs vandaag rijden er nog auto’s door mijn buurt en die zijn 100 % zeker niet van de politie.

  Men heeft inderdaad gewoon schijt aan de regels, het interesseert de mensen niet meer. De sneks staan weer vol, alles en iedereen bij elkaar, dus vraag ik me toch af waarom men nog regels heeft, wanneer er totaal geen handhaving is. Als je niet wilt handhaven kun je het maar beter afschaffen. Wil je de regels wel in stand houden dan zul je moeten gaan handhaven, of je dat nu leuk vindt of niet.

 2. Trui ook niet want kenteken hoort bij de eigenaar van de auto papieren.

 3. Ik noem geen namen maar ik ken iemand die dagelijks de weg op gaat met zijn auto. En niet om boodschappen of botica bezoek!
  Hij heeft echter geen ontheffing hiervoor!!Vriendjes bij de politie of overheid? Of toch inderdaad zich niet houden aan god of gebod!!
  Ook heft hij bijna dagelijks vrienden op bezoek waarbij ze de hele dag domino zitten te spelen tot diep in de nacht!
  Geen ontheffing en zich niet aan de avondklok houden!

  Hoera…… wie doet met wat mentaliteit!!

 4. Ik reed net met het plachi di dia van mijn partner over de Santarosaweg, maar daar liepen tientallen mensen gewoon te wandelen.

  De YdK houdt zich werkelijk aan gebod noch verbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *