ParadiseFM | Curaçao versoepelt grensbeleid voor meer landen

Mensen die naar Curaçao reizen vanuit deze landen, hoeven niet in quarantaine, maar moeten wel een PCR test doen.

De overheid heeft de lijst met laag en midden-risicolanden gisteren geüpdatet. Terwijl 1 juli slechts 8 landen als midden-risico was aangemerkt, zijn dat er nu twintig.

Onder meer Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk zijn toegevoegd. Mensen die naar Curaçao reizen vanuit deze landen, hoeven niet in quarantaine, maar moeten wel een PCR test doen.

Ook de laag risicogroep is vergroot: een groot deel van het Caribisch Gebied is hieraan toegevoegd zoals Jamaica en de Virgin Islands.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Curaçao versoepelt grensbeleid voor meer landen

  1. ericlapas

    Blijkbaar probeert iemand ons zand in de ogen te strooien, het kan best die rare epidemioloog zijn. Een lijst als deze zegt niets, de situatie verandert van dag tot dag.

    Gisteren had een Belgische epidemioloog en niet zomaar een epidemioloog als de onze maar ééntje die echt gestudeerd heeft dat in België een tweede golf aan de hand is.

    In Spanje gaat Barcelona weer op slot en die staat als veilig op de lijst. De landen in de tweede kolom zijn allemaal open voor Amerika en dit terwijl heel Amerika een brandhaard van Corona is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *