ParadiseFM | CRA en AMAK zoeken oplossing voor muzikanten

Een voorwaarde voor CRA zal daarbij zijn dat restaurants een uur later kunnen sluiten, zodat deze genoeg tijd hebben om de kosten van de muzikanten te kunnen dekken | Shutterstock

The Curaçao Restaurant Association wil muzikanten achtergrondmuziek laten verzorgen in de restaurants.

Dit met naleving van een strikt protocol wat de AMAK al eerder naar voren heeft gebracht. Een voorwaarde voor CRA zal daarbij zijn dat restaurants een uur later kunnen sluiten, zodat deze genoeg tijd hebben om de kosten van de muzikanten te kunnen dekken.

Zo denken AMAK en CRA dat muzikanten voor het eerst in zeven maanden weer geld kunnen verdienen met hun werk.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | CRA en AMAK zoeken oplossing voor muzikanten

 1. Risico van het vak .

 2. Veel muzikanten waren altijd welkom bij Miles. Echter dankzij de schreeuwlelijken is deze nu gesloten dus geen inkomsten meer voor lokale muzikanten.

 3. Wie luistert nou naar die kos di kens dat die lokale musicanten uitkramen.
  Het is echt geen muziek maar troep. Het een en al is herrie. Tekst en muziek zijn niet te pruimen man.
  Vroeger hadden wij muziek met Makario Prudencia, Dobble R, BESS etc.

  Alles is achteruit gegaan. Zelfs onze muziek.

  En wat die gasten tegenwoordig zingen en spelen wekt agressie op bij onze jeugd. Zelfde met reggaetón wat ook troep is. Maar zelfs reggaetón is beter dan wat die Curacaose, Arubanse en Bonairianse gasten spelen.

 4. Tico Martina

  De weinige gasten die nog naar de restaurants gaan zitten niet te wachten op die herrie die de “muzikanten” voortbrengen. Die willen in rust genieten. Achtergrond muziek kent men niet op dit eiland. Het is vaak een hoop kabaal met niet goed afgestemde instrumenten en vals gekraai. Dus AMAK wellicht kun je aanbieden dat de “muzikanten” bij de kust hun kattengejank ter gehore laten brengen? Dat zorgt er dan voor dat smokkelaars en vluchtelingen in hun gammele bootje met een grote boog om Curacao heen varen.

 5. Creatief, denken in kansen. Hulde!

 6. Heb begrepen dat de eigenaren van Miles Jazz Cafe geen hoge dunk van AMAK hebben en dat is begrijpelijk. AMAK heeft stilzwijgend toegestaan dat disco zaken jaren lang illegale cd’s verkochten waardoor muzikanten behoorlijk wat omzet misliepen.

  “Achtergrondmuziek laten verzorgen in de restaurants.” en dan wat? Met de pet rond gaan? Restaurants klagen al maanden steen en been dat er geen geld binnenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *