ParadiseFM | Corendon vraagt reizigers Bonaire om te boeken naar Curaçao

De hotelsector op Bonaire is volgens de Telegraaf woedend en spreekt van paniekvoetbal en een overtrokken reactie van de regering.

Op verzoek van gezaghebber Edison Rijna is Bonaire nu een ‘code oranje’- bestemming. Dat betekent dat toeristen niet meer welkom zijn. De Telegraaf meldt vandaag dat touroperators honderden Nederlandse toeristen hebben moeten omboeken.

Corendon-baas Steven van der Heijden zegt in de krant dat het een goed idee lijkt voor Bonaire om even op oranje te gaan. Corendon vraagt klanten hun reis om te boeken naar Curaçao. De meesten vinden dat volgens hem prima.

De hotelsector op Bonaire is volgens de Telegraaf woedend en spreekt van paniekvoetbal en een overtrokken reactie van de regering. ,,Toeristen moeten bij binnenkomst negatief getest zijn op corona, dus daar ligt de oorzaak niet. Wij zijn niet geraadpleegd”, aldus toerismekoepel Bonhata.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Corendon vraagt reizigers Bonaire om te boeken naar Curaçao

  1. Wel vreemd want de besmettingen zijn relatief gezien erg klein.

    Ook is het type tourist voor Bonaire vaak mensen die juist voor de rust komen en niet voor Happy Hour bij Cabana Beach.

  2. Het lijkt op de wet van cummunicerende vaten, als de tickets overgeboekt worden naar Curacao hebben wij straks een explosie van het aantal besmettingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *