ParadiseFM | Geboeide man in gezicht getrapt

Op video’s op sociale media is te zien dat een lid van de VKC op het gezicht trapte van een man die geboeid op straat lag in de buurt van Fuik | ANP

Afgelopen weekend ontstond er op Curaçao veel commotie over een incident waarbij leden van het Vrijwilligerskorps Curaçao, VKC, waren betrokken.

Op video’s op sociale media is te zien dat een lid van de VKC op het gezicht trapte van een man die geboeid op straat lag in de buurt van Fuik.

De man, Curtley Kook, weigerde bij een controle zijn rijbewijs en autopapieren af te geven aan een lid van de VKC toen die daar om vroeg. Hij reed daarop weg en werd na een wilde achtervolging uiteindelijk aangehouden en geboeid op straat gelegd.

Volgens Kook is hij meerdere keren geslagen en geschopt door verschillende leden van de VKC en zijn niet alle mishandelingen op video vast gelegd. Hij werd dit weekend vrijgelaten. Tegenover de EXTRA heeft Kook aangegeven dat hij een aanklacht gaat indienen tegen de VKC.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Geboeide man in gezicht getrapt

 1. Nou BLM demonstratie?

  Oh nee. Agenten waren niet wit.

 2. Jammer dat de VKC-er niet de beweging maakte waarmee je op de grond een sigaret uitmaakt.

 3. Reed zonder papieren, andere levens in gevaar brengen, hadden ze ook bij c monk kdnt moeten doen.

 4. Laten we elkaar geen mietje noemen, die Curtley Kook lijkt niet op iemand die elke maand een salarisstrook krijgt waarmee hij die auto van bijna 35K heeft gekocht.

 5. Zwaar overdreven, ‘in het gezicht getrapt’. Zie de beelden.

  Curtley Kook reed zonder papieren, luisterde niet naar bevelen en ging er vandoor, met waanzinnige snelheden het andere verkeer in levensgevaar brengend.

  Nu gaat deze proleet uit de mondi een klacht indienen?

  *******

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *