ParadiseFM | “Corendon coronatest is schijnveiligheid”

Dit zei het ministerie in het kader van de vluchten die Corendon naar Turkije gepland heeft | Persbureau Curacao

De coronatest die reisorganisatie Corendon aanbiedt is geen alternatief voor quarantaine en “onverantwoord”, dat meldt het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid vandaag.

Dit zei het ministerie in het kader van de vluchten die Corendon naar Turkije gepland heeft. Nederlanders die daar op vakantie gaan, moeten na thuiskomst gewoon twee weken in quarantaine volgens het ministerie. Corendon biedt vanaf volgende maand ook weer reizen aan naar Curaçao met behulp van gratis coronatesten.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | “Corendon coronatest is schijnveiligheid”

  1. Voor reis naar Curaçao biedt Corendon de verplichte pcr test aan, net zoals KLM health services dit doet en nog andere commerciële Nederlandse bedrijven. Corendon laat dit door een RIVM goedgekeurd laberatorium uitvoeren .

  2. Exact @Lionfish

  3. Niets nieuws!

  4. Ook TUI o.a. biedt gratis coronatest aan. Is dat wel te vertrouwen? Wat s het vershil….concurrentie…machtspel? Of omdat Corendon op Turkije vliegt?

  5. Jammer, veel mensen dachten tot voor kort nog dat dit bedrijf te vertrouwen was. Maar ook hier lijkt men maling te hebben aan de gezondheid van de klanten als ze eenmaal vertrokken zijn. Ook hier gaat het alleen om geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *