ParadiseFM | Constancia levert Statenzetel in

Ze was minister van Volksgezondheid tussen 2010-2012, maar werd later veroordeeld voor fraude en moet meer dan driehonderd duizend gulden terug betalen | Extra

Parlementariër Jacinta Constancia geeft haar parlementszetel terug aan de MFK. Dat heeft Constancia in een persbericht bekend gemaakt.

Eerder had ze al bekend gemaakt dat ze na de verkiezingen niet terug keert. Nu laat ze weten dat ze eerder wil opstappen. Constancia is de afgelopen 18 jaar actief geweest in de politiek.

Ze was minister van Volksgezondheid tussen 2010 en 2012, maar werd later veroordeeld voor fraude en moet meer dan driehonderd duizend gulden terug betalen. Die schuld is ze nu maandelijks aan het voldoen. Ze heeft aangegeven te willen gaan werken aan een nieuw inkomen als ze opstapt als parlementariër.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Constancia levert Statenzetel in

 1. Prima kan ze nu de gevangenis in!

 2. Klaas Vaak

  Bij Maduro aan de overkant kunnen ze nog vrouwen gebruiken die willen uitblinken in onbetrouwbaarheid – tenminste naar het volluk.

 3. Dat deze draaideurcrimineel zich 10 jaar als minister of in de Staten wist te handhaven bewijst het. Curacao is:

  A) Een apeneiland
  B) Een bananenrepubliek
  C) Een corrupt boevennest
  D) All of the above

  Ze heeft in ieder geval het perfecte CV om CFO bij Aqualectra te worden.

 4. Joep Meloen

  Ze heeft zelf al toegegeven dat ze niet op wilde stappen omdat ze haar salaris (lees: afkomstig van de belastingbetalers) nodig had om de boete van 300.000 NAF aan de belatingbetalers terug te kunnen betalen.
  Nu gaat ze dat dus afbetalen middels haar ‘pensioenen’.

  Het is wel vreemd dat ze zelf niet het besef had dat ze op behoorde te stappen na al die rechtszaken tegen haar.
  Maar ja, een veroordeling meer of minder maakt voor haar niet uit, haar strafblad is inmiddels lang genoeg om een goed betaalde baan bij de overheid mee te scoren. Ze zal zich geheel thuis vinden tussen Godett, Chong en andere schuinsmarcheerders.

 5. Ja, “werken aan een nieuw inkomen”.
  Mondkapjes truc is mislukt. Misschien dat Corona vaccins een doorslaand succes voor J.C kan worden. Daar zijn er op termijn zo’n kleine 400.000 van nodig.

  Wel eerst S.R. raadplegen hoe je dit het beste kunt aanpakken om Bon Futuro te ontlopen.

 6. Oh wat moedig toch
  Nos bon yiu di korsou
  Werken aan een nieuw inkomen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *