26 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 22:22

ParadiseFM | Izzy Gerstenbluth geeft voorlichting aan horecapersoneel

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth heeft gisteren het horecapersoneel van Jan Thiel voorgelicht over de Covid-19 vaccinatie. Dat zei Baldewijn Grul van restaurant Zest op Paradise FM. In zijn...

Democracy now! | Friday, May 7, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 7 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Moderna-vaccin blijkt effectief bij tieners

Het coronavaccin van Moderna - dat ook op Curaçao wordt gebruikt - beschermt 96 procent van de 12- tot 17-jarigen tegen Covid-19, zo blijkt uit een studie...

Nu.cw | Toerismesector Curaçao: gebrek aan versoepelingen onbegrijpelijk

De toerismesector is zwaar teleurgesteld over de versoepelingen van de coronamaatregelen zoals die deze week bekend zijn gemaakt. De voorzitter van Curacao Hospitality & Tourism Association (CHATA),...

PBC | Curaçao en Nederland akkoord over tweede uitvoeringsagenda

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao en Nederland zijn akkoord met de tweede uitvoeringsagenda om het eiland uit de coronacrisis te halen. De afspraken zijn onderdeel van het landenpakket...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | BREAKING: boze manifestanten lopen richting Forti

ParadiseFM | BREAKING: boze manifestanten lopen richting Forti

Videobeelden: Extra/Direct Media | Live updates v.a. 16.24u

Een groep boze manifestanten zijn onderweg naar Punda om verhaal te halen bij Premier Eugene Rhuggenaath. Het gaat onder meer om ambtenaren die stellen niet akkoord te gaan met de korting van 12,5 procent op hun arbeidsvoorwaarden.

Ook zijn werknemers van Selikor en de raffinaderij aanwezig. De groep doet een oproep aan anderen om ook deel te nemen.

Beeld: Direct Media

Beeld: Direct Media

Beeld: Direct Media

Beeld: Direct Media

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Update 16.33: [RAVAGE] Het Riot team heeft het plein bij Forti leeggeveegd. Daarbij zijn agenten gewond geraakt toen de stakers met stenen gooiden. Ook zijn er op het plein voor Forti vernielingen aangericht. Zo is er een lantaarnpaal gesneuveld en moesten prullenbakken het ontgelden. Een steen kwam ook terecht in een etalage van een winkel in de binnenstad. De stakers hebben Forti verlaten. De sfeer blijft gespannen.

Update 15.24: [WAARSCHUWINGSSCHOT] De stakers van Isla en Selikor zijn door de poorten van Forti gebroken en staan nu voor de deur van het ministerie van Algemene zaken. Ze willen dat minister president Eugene Ruggenaath vertrekt. De stakers vielen daarbij het Riot team van de politie aan. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost.

15 reacties

 1. @William:

  Please spare me your holier than thou attitude.

  Jij geeft aan voedsel rond te brengen naar mensen. Vindt jij dat een goede zaak dat het zover is gekomen ?

  Just asking.

 2. @William. Deze gasten hebben niet te eisen dat Rhuggenaath naar hen komt. Als premier ga je toch niet met een stel randdebielen in gesprek. Er mocht een afvaardiging van 5 mensen naar binnen. Alleen dat weigerden ze. Neen, met randdebielen als deze gasten zou ik nog niet eens willen praten. Medewerkers van selikor hebben mij verteld dat ze een goed salaris verdienen.

 3. @Bolivar, als je probeert’ iemand te citeren moet je het wel correct weergeven, of probeer een keer zelf invulling aan iets te geven ipv het constant aanhalen wat medereaguurders hebben gezegd, althans naar jouw mening.
  Ik heb de naam Rhuggenaath cs niet eens genoemd. Mijn posts voor deze figuren zijn duidelijk denk ik. Begrip voor de malaise en frustratie van mensen die in grote moeilijkheden zitten en komen blijf ik hebben. Vernielingen niet! We hebben de afgelopen maanden, en nog steeds overigens met veel mensen gesproken en eten rondgebracht en daar wordt je niet vrolijk van.
  En gij Brutus, wat is jouw bijdrage geweest.
  Just saying.

 4. “De frustratie van de mensen zal ik nooit veroordelen en hé begrip ervoor. Vernielingen wel.”

  En begrip tonen voor de vernieling die Eugene & Friends hebben aangericht op het eiland ?

  Alle economische pilaren vervallen met alle consequenties vandien, that’s the truth.

  Hun eigen zakken vullen en geen beleid voeren om de toekomst van het eiland te waarborgen.

  Begrip voor Goebierno & Sons B.V. ? I Don’t think so.

 5. Verandering is long overdue en dat is feit. Eugene & Friends behartigen hun prive finacieel belang terwijl zij hun verantwoordelijkheden tegenover het eiland niet kunnen dragen.

  Als ook de werklozen in de prive sector zich zouden aansluiten aan this much needed call for change zou het leiden tot daadwerkelijke verandering.

  Verdelen en beheersen is een eeuwenoude taktiek die niet meer van de tijd is.

  Zolang Eugene & Friends verdeling kunnen zaaien tussen ambtenaren, Isla werknemers en de prive sector werknemers gaat er niets veranderen.

  It’s a timeless and true adage : United we stand, divided we fall.

 6. Met de grote vernielingen in Punda en de gestichte branden is het nu definitief einde van elk toeristenseizoen. Er wordt wel ‘ns gezegd “je moet niet schijten op het bord waar je van eet”.

 7. De inmiddels murw geslagen en legggeroofde bevolking van deze rots, brengt HUN loon bijeen (belasting)
  Dat wil er maar niet in bij deze mongolen!!
  Alles en iedereen naar de klote, maar zij (de bevoordeelde ambteenaartjes), daar mogen we niet aankomen.
  Deze mensen hebben iig nog IETS opgebouwd.
  Heel raar, een bevoorrechte klasse die op kosten van hun armere medebewoners van deze rots actie voeren…
  Kan iemand dit deze idioten uitleggen aub
  Leg dat maar eens uit…

 8. Mensen uit de horeca baan kwijt, nooit iets op kunnen bouwen, zijn er veel slechter aan toe. Elk nadeel heeft z’n voordeel. Zijn kilo’s afgevallen, gelukkig hadden ze water bij zich. Cova en escortes en de dievenbendes daar zijn debet aan dit alles en de miljoenen salarissen van semi overheids en mfk .

 9. Wat een stelletje asociale randdebielen: toen een maand geleden 1/3 van het eiland zijn baan verloor en van voedselhulp afhankelijk is kon het ze niets schelen. Nu een andere groep 12,5% salaris moet inleveren komen zij in protest. De YDK in optima forma: don’t care about anyone else but yourself

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties