Curacao.nu | Pullmantur failliet

Persbureau Curacao

De vloot van Pullmantur bestaat uit drie schepen: de Horizon, de Monarch en de Sovereign. Zij doen regelmatig Curaçao aan | Persbureau Curacao

Willemstad – Pullmantur Cruceros heeft faillissement aangevraagd. De Spaanse cruisemaatschappij kan haar schulden niet meer betalen.

Pullmantur is gedeeltelijk eigendom van Royal Caribbean Cruises in Miami. De cruisemaatschappij had eerder cruises tot 15 november al geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie.

De curator gaat nu kijken of een reorganisatie soelaas biedt. De vloot van Pullmantur bestaat uit drie schepen: de Horizon, de Monarch en de Sovereign. Zij doen regelmatig Curaçao aan.

Bron: Curacao.nu

3 Reacties op “Curacao.nu | Pullmantur failliet

  1. Rudi Hensbroek

    Zolang Curaçao de covid-19 test verplicht steld zullen toeristen wel afhaken om naar curacao te komen. Die kosten zijn zo hoog en is totale schijn veiligheid.

  2. @ Wim, deze klap was toch al lang voorzien, of dacht jij dat er volgende maand al de normalen cruises schepen naar curacrim komen, hou er nu maar rekening mee dat alles anders is geworden op de hele wereld, het duurt zeker een paar jaar voordat het weer een beetje in de richting gaat van vroeger en helemaal op de crim, daar moeten eerst de geld ratten van het eiland af zijn, zo niet zinkt het eiland binnen een jaar naar de bodem van de zee, de achter steven licht al half onder water, en NL is al aan het pompen zodat het niet verder zinkt maar voor hoe lang nog als ik net op tv het nieuws volg, niet lang meer?.

  3. Weer een klap voor Curacao. Wat jammer.

    De kutpipos van William zijn nu wel gepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *