ParadiseFM | Behandeling noodwet donderdag verder

Morgen is er ruimte voor een tweede vragenronde en zullen ook verschillende nota’s van wijziging behandeld moeten worden.

De vergadering over de Landsverordening Uitzonderingstoestand wordt morgenochtend verder gehouden. Gisteren was er een lange behandeling in de Staten.

Rond elf uur ’s avonds schorste de Statenvoorzitter de vergadering. Tijdens de behandeling hebben minister-president Eugene Rhuggenaath en minister van Justitie Quincy Girigorie uitleg gegeven over de noodwet aan het parlement en vragen beantwoord van Statenleden.

Morgen is er ruimte voor een tweede vragenronde en zullen ook verschillende nota’s van wijziging behandeld moeten worden.

Volgens de Statenvoorzitter zal dat naar alle waarschijnlijkheid ook weer redelijk veel tijd in beslag nemen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Behandeling noodwet donderdag verder

  1. De zgn oppositie heeft zomaar de steun nodig van Arjen van Rijn, notabene ‘n makamba. Wat voor hen alleen geld is de poen en de hulp van de makamba’s . Hebben zichzelf nooit laten zien bij voedselhulp , rojer kdnt wilde zelfs geen dubbeltje inleveren, probeerde van de onderstandtrekkers en aow’ers belastinggeld af te pingelen, zodat hij wat meer had om zijn verliezen casi o te compenseren, en volvreten zie de hangbuik, wat ‘n vertoning in ‘t hoogste orgaan, m’n neus uit met alles wat daar zit.

  2. Door het continue coalitietje treiteren van de oppositie (Pik Pisas, MFK!) kunnen er dus nog geen boetes of gevangenisstraffen worden uitgedeeld voor samenscholingen of zich niet aan de avondklok houden.

    Kan de Commissie Integriteit hier niets aan doen?

    O nee, die wordt geleid door MFK mafiameid Stella van Rijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *